elifinannesi95 İyi günler kızlar kızım iki büçük yaşında dün ateşi yükselip düşen bide öksürük vardı hastaneye gittim ilaç vedilre bogazında mikrop varmış ilaçları verdim çok şükür bu gün daha iyi ama şimdi de oğlum sabahtan beri ateşi var sabah fitil yaptım düştü sonra tekrar yükseldi bu sefer şurup verdim 37 oldu durdu saatler sonra tekrar 38 yada 38.5 oldu bi yarım saat önce tekrar şurubu verdim uyudu demin uyandı baktım 38.6 sadece zıbınla duruyor bu arada oğlum 8 ay 20 günlük napıcamı şaşırdım tekim kızma bakacak kimsede yok hastaneye gidemiyorum eşimi aradım bi saat sonra anca gelirim dedi herkeste mi var bu ateş
Asenat3465 elifinannesi95gecmis olsun cnm bebekler için 38 ates çok havaleye çevirir geçenlerde bnm kızsa ateşledi hemşiresine yazdım 38 ustu sınır ates oluyor havaleye çevirir bekletme hastaneye götür demişti sende dikkat et cnm ihmale gelmez
Defnemelis elifinannesi95 geçmiş olsun aralıklı olarak koltuk altlarına, kasıklarına, alnına ve ensesine ılıksu ike bez ıslatıp koyun. Boğazı kızarık ve öksürük varsa enfeksiyon kapmış olabilir dr a götürmekte fayda var
Flamingo elifinannesi95 eklem yerlerine ıslak bez gezdirin ensesine alnina falan,cok kalın giydirmeyin eğer düşmezse doktora götürürsünüz,gerekirse ılık bir duşada sokabilirsiniz ama havalar soguk oldugu icin duşa sokmaya korkuyorum ben,bizdede var ateş.
mgymst7038 elifinannesi95 4 saate bir ateş düşürücü verin. Ateşi çıktığında soğuk uygulama yapabilirsiniz. Mutlaka ne yiyorsa yedirin veya emzirin. Eğerki uykuya meyili yok keyfi yerindeyse endişelenmeyin inşallah toparlar geçmiş olsun.
Flamingo Asenat3465 ateş vücudun mikrop enfeksiyonla savaştiginin göstergesidir kontrol altına alindigi sürece bianda çok fazla cıkmadigi sürece sorun olmaz…38,5 a kadar evde kendimiz müdaheleler ile düşürmeye calisiyorum ben genelde eger düşmezse de hastaneye gidiyorum.
elifinannesi95 Asenat3465 sağol canım o kadar husuzdu ki cevap yazamadım hiç kimseye hastaneye götürmedim kendi kendime ilaçlarla düşürmeye çalıştım şu an biraz daha iyi çok şükür umarım bida yükselmez
elifinannesi95 Defnemelis dediğiniz gibi ıslak bezle koltuk altına ensesine falan koydum biraz iyi geldi valla götüremedim ama akşama kadar sürekli 37 38.6 arasında inip yükseldi en son eşime fitil aldırdım o çok iyi geldi ateşi en son 36.7 di çocuk biraz rahatladı uyudu inşallah tekrarlamaz
elifinannesi95 Flamingo evet bende öyle yaptım ılık bezle iyi geldi düşa sokmayı düşündüm ama bende hava soguk diye daha kötü olur diye düş aldırmadım akşam fitil yaptım biraz hafifledi iyi geldi uyuyor şu an bende anca yaza bildim
Asenat3465 Flamingo evet biliyorum ama hemserisi öyle bolgilendirmisti ridk almaya gerek yok bnce Ha 38 Ha 38.5 sizede geçmiş olsun
elifinannesi95 mgymst7038 ateş düşürücü parol verdim fayda etmedi dolven verdim fayda etmedi. En son fitil vurdum hemen etkisini gösterdi 36 lara düştü ateşi rahatladı öyle uyudu bakalım yarına tekrarlarsa Dr götürücem