Tazebabyy Hanımlar bebeğime oyuncak önerileriniz var mı ilgi çeken , vakit geçirebileceği varsa internetten aldıklarınızı link atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim
babyandmom1 Tazebabyy hışırtılı kitap, bezden top, e bebekte ses çıkaran hayvan kuklaları var onlar olabilir. Yoksa oyun halısı da güzel oluyor. O oyun halısında oynaya oynaya dönmeyi dirsekleri üzerinde durmayı öğrenmişti kızım
obal Tazebabyy oyun halısı aldım çok seviyor . küçük halkalar var onlara bayılıyor. tırtır var bibip bibip ses çıkartıyo ona kahkaha atıyor yumuşak topu var iki eliyle tutuyor hepsini trendyoldan aldım çok iyiler. zeka kartı aldım ilgisini çekmedi 🤣🤣
Zhra_cil Tazebabyy kesinlikle ıslak mendil paketi birüsürü oyuncak var dikkatini cekcek ama o ıslak mendili paketini cok seviyor 😂
Bsradskran Tazebabyy oyun halısı çıngıraklı oyuncak hışırtılı kitap buzdolabı poşeti ıslak mendil poşeti karton bardak bunları verdim ama hemen sıkılıyordu 😂
Egeberk Islak mendil pakedi , ilaç kutusu sag sola doğru ses yapınca aşırı ilgisini çekiyor bide çıngırak😂😂 tamamen evde olan doğal şeyler hışırtı yapan sesler genel olarak dikkat cekiyo