Elifhafsanin_annesi Kızlar bebegim hergün 4.30 5 gibi uyanıyor ve Bi daha uyumuyor bu sabah uykusunu nasıl düzene sokacamm ya gerçekten zombi gibi oldum bu saatte sabah olur mu hiç uyanıyo 3 4 saat uyumuyo Allah için bişey söyleyin ne yapmam lazım
Itsybitsyspider Elifhafsanin_annesi biz uzun sizaman öyleydik hergün 5 dedinmi ayaktaydı gece 12 yi buluyordu uyuması ama bir zaman sonra kendiliğinden düzeldi şükğr... şu an yeniden bir gerileme yaşıyoruz
Itsybitsyspider Elifhafsanin_annesi biz uzun sizaman öyleydik hergün 5 dedinmi ayaktaydı gece 12 yi buluyordu uyuması ama bir zaman sonra kendiliğinden düzeldi şükğr... şu an yeniden bir gerileme yaşıyoruz
Efsn Elifhafsanin_annesi aynı benim oğlum gibi 4 5 gibi uynıyo saat 9a kadar uyumuyor uyutana kadr olan da bana oluyor ve bazn geceleride uyumuyor 12 den başlayıp 9a kadr 1 2 saat uyuyor uyku düznmz hiç yok😐
Oyku123ss11 Elifhafsanin_annesi 2 gundur bizimde ayni canim 5 de yada 5 bcuk ta uyaniyo sonra uyumuyo ramazanda uyku duzenini iyi oturmustum ama bozuldu sizinki aksam kac gibi uyuyo bi daha uyanmadan
Denizimmm Bir yerde okumuştum. Atıyorum 5tr kalkıyorsa 4gibi biraz ayakların altından gıdıklayıp harekete geçirin uyku döngüsünü atlatın diyordu. 6civarında kalkarmış o zaman
Elifhafsanin_annesi Denizimmm 3 buçuk gibi uyanıyor emiyo 4 e kadar zorla uyutuyorum 5 te geri uyanıyor
Elifhafsanin_annesi Itsybitsyspider gece uyku saatimiz var çok şükür inşallah bozulmaz hergün uyur aynı saatinde ama sabah çok erken uyanıyo işte bu arada daha 3 aylıgız
Sevilayy_1 Canım onlar kurulu saat gibi oğlum hergün 5’te kalkıyor ve uyumak istemiyor çünkü onlar için gün başlıyor fizyolojik olarak 😃😂😂
Elifhafsanin_annesi Oyku123ss11 9 buçuk gibi uyuyo 12 buçuk 1 gibi uyanıyo emiyo geri uyuyo 4 gibi uyanıyo yine emip yatıyo 1 saat sonra kurulu saati çalıyor tam 5 de kalkıyo 😂
Oyku123ss11 Elifhafsanin_annesi hmm gecte uyuyomus bizimkide 6 7 gibi uyuyo 2 saatte uyaniyo emiyo uyuyo tekrar sabah 5 e kadar
Oyku123ss11 Elifhafsanin_annesi hmm gecte uyuyomus bizimkide 6 7 gibi uyuyo 2 saatte uyaniyo emiyo uyuyo tekrar sabah 5 e kadar