Cananed 2 şişedir biogaia kullanıyoruz oğlum onun sayesinde kakasını yapabiliyor, aşırı çabuk bittiği için biri maflor önerdi sanırım daha uzun süre gidiyomuş. İkisini de kullanan var mı gerçekten maflor da biogaia kadar iyi mi onu göre bugün almam gerekiyor bitti damlası
Nazoo_00 Cananed ben maflor kullanıyorum, o da çok çabuk bitiyor, hatta biogaia 10 ml, maflor 8 ml, mafloru sabah aksam 6 damla kullanıyorum, bir haftada bitiyo
NinovaLemi Cananed biogaia bağırsak geliştirme konusunda çok etkili ve kanıtlanmış bir ilaç. Ekstra gaz problemi için yanına ek bir damla kullanabilirsiniz. Dün doktorumuz birakmani onermem kullanmaya devam et demisti
Cananed Nazoo_00 ama biogaia o kadar iyi gaz çıkarmasına yardımcı oluyo ki 2 gündür gaz damlası kullanmıyorum kendi kendine gazını çıkarıyo artık
Cananed NinovaLemi evet ben ilk şişe bitince kakasını yapabiliyor artık diye bırakıyım dedim hemen yapmamaya başladı yine kötü oldu yeniden aldım o yüzden
NinovaLemi Cananed benim bebem ekstra gazli oldugu için günde 2 sefer sab simplex kullanıyoruz biogaia ya ek olarak. Siz şanslısınız tek yetiyorsa 😂
Cananed NinovaLemi çok şükür bizim gaz problemimiz yok kendi gazını kendi çıkarıyor, kakasını yapamıyor diye biogaia kullanıyoruz
yakupra NinovaLemi biogaia kaç Aydan sonra başlanmalı ? Bebeğimin gaz sorunu falan su an çok kalmadı zincir isini görüyor sizce yine de kullanmalı miyim ?