Sevincb Merhaba ben bi kolik bebek annesiydim şükür bitti gitti çok zorlandım sabahlara kadar ağlayarak emzirdim emdikçe gazlandı gazlandıkca emdi inanılmaz korkunç günlerdi doktor doktor gezdim piyasada ne kadar gaz damlası varsa en iyilerini en pahalılarını sabırla denedim kullandık ama yok taa ki doktor değiştirip onun dediğini yapana kadar kendisi bana ne yaparsan yap kolige çare yok sen çare arayıp bulana kadar kolik biter demişti ancak rahatlatacak tek bişey var oda 1 bardak suya 1 cay kaşığı çörekotunu at kaynayınca 1 çay kaşığıda kimyon at bi taşım kaynasın tülbentle süz ılık halinde 10 cay kaşığı içir dedi Allahım kurtuluşum oldu resmen tabiki sabırlı olup beklemek lazım bence en az 3 gün bekle etki etmesini bizde hemen etki etti ama ne olur ne olmaz sen bekle vallahi seni cok iyi anlıyorum inan bizim o hallerimizi goren bilenler şok oluyor nasil düzeldi diye 20 günlük iciriyimmi diye korkma icinde suphe olursa en azindan 5 kaşık ver çay kaşığıyla ben 4 aylık oğluma daha hergün yapıyorum veriyorum poposu hiç durmuyor maşallah sürekli gaz atıyor 😂😊🌸❤