Deletedmom_14 Merhaba anneler, bebişlerinize sade kefiri nasıl içiriyorsunuz acaba? Biberona koydum biraz içti ama tadını hiç beğenmedi doğal olarak😂
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_14 6 aylıktan beri çay bardağında içiriyorum tabi şuan büyüdü normsl bardakla içiriyorum
Azyef BirAlparslanAnnesi merhabalar 7 aylık bebegım ne kadar vermem gerekiyor haftada kaç kez birde hangi markanın verıyorsunuz
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_14 evet sevdi çok şükür bazen muzla ve pekmezle robottan çekip verdim öylede deneyebilirsiniz baya güzel oluyo sever belki
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_14 rica ederim avokado ve muz ile robottan çekerseniz ekşiliğini alıyo belki ekşimsi diye sevmemiştir minik kuş 🌺
Deletedmom_14 BirAlparslanAnnesi olabilir, bu ara pek bişey yemek istemiyo zaten çok iştahlı da bi bebek değil malesef, zorluyo bu konuda beni😊
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_14 kaç aylık bebeğiniz? Belki diş dönemi olabilir yada bazen ek gıdayı reddedebiliyorlar sıkmayın canınızı yer elbet kefir olmazda ayran içer mesela 🙂
Deletedmom_14 BirAlparslanAnnesi 7 ay 21 günlüğüz😊evet zamanla yer içer artık napalım zorlayınca da olmuyo🤷🏻♀️Dediğiniz gibi ben de dişten şüpheleniyorum son zamanlarda biraz huysuzluk da var, eller ve eline geçen ne varsa ağızda, sanırım çok kaşınıyo.
Okuroya Her sabah 1 çay bardağı iciriyorum sade veya laktozsuz olanı. Başlarda sevmedi ama şimdi alıştı görünce taniyo istiyo. Şuan 11.5 aylık. Nerdeyse 9 aylıktan beri iciriyorum
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_14 oyy belkide dişi gelecektir ondam tadı yoktur..ben oğlumda hiç bilmedim sizde hiç bilmeden güzelce çıkarırsınız inşallah 🌸
BirAlparslanAnnesi Azyef merhabalar ben şu küçük çay bardakları ile yarım çaybardağı kadar veriyordum o aylarda 🙂 altınkılıç yada içim laktozsuz en iyileri
eminemre99 Kızlar bnde bebegime kefir alıyorum marka olarak altinkilic kefiriks yazıyor ve çilekli ve muzlu seviyor sadeyi sevmiyor Çilekli muzlu iyi değil mi ki