NukleerBaslikliKiz Naimeulger Eşim iki gün önce oldu hafif geçirdi ama o hepsini hafif geçirmişti. Ben ilkini hafif geçirdim ikinci çok kötüydü yatağa düştüm resmen 3. Daha yaptırmadım korkuyorum 😀
Ozgeruya Naimeulger ben 2 sinide iyi geçirmiştim pazartesi günü 3. Yü oldum dün cok kötüydüm bugün iyim
gocebebirbayan NukleerBaslikliKiz en kötüsünden başlicam. Şuan kolumun ağrısı sızısı sol bel kemiğime vurdu oklava yutmuş gibiyim oynatamıyorum. Sol kolum tamamen ağrıyor parmaklarıma kadar. Midem bulanıyor ateşim var ama üşüyorum içten de 😥 başım yanıyor ellerim buz gibi. Baş ağrısı var şuan. Gözlerim bile yorgun 🥺 çok halsizim
NukleerBaslikliKiz gocebebirbayan Of çok geçmiş olsun canım ya yarına geçer de işte mesele bugünü atlatabilmek de. Benim de 2.doz anlattığın gibi olmuştu o yüzden 3. doza hala cesaret edemiyorum
Paradiseeeee Naimeulger eşim pazartesi oldu 3 dozu onun tüm aşıları aynı geçti ateşli halsiz kötü geçti 1.5 gğn adam çayır cayır yandı daha bugün toparlandı yani ilk nasıl geçiyor sa sonrada söyle muhtemelen
gocebebirbayan NukleerBaslikliKiz ayy canım ikinci de olduysa üçüncü de sende benim gibi bitik olursun kesin. Çünkü ben 1. de de 2. de de berbat haldeydim. 3. kabus gibi oldu daha beter oldum😥
eyeleen Akşamına ateşim varmış gibi bir üşüme oldu kol ağrısı oldu bir de halsizlik. Ama işte 1 gün sürüyor diye teskin ettim kendimi. Gerçekten de ertesi günün akşamına bir şeyim kalmadı. Yan etki oluyorsa da maks. 1 gün sürüyor sonra geçiyor.
gocebebirbayan NukleerBaslikliKiz bende korkuyordum. Böyle olacağını biliyordum ama napalım kaderimizde Corona dönemine denk gelmek varmış olacağız mecburen 😁