Elffnrr Oğlum 2 yaşında benim verdiklerimin harici eline alıp pek yemez takviye vitamin kullanmamıza rağmen dilimizde golgelenme oldu sizdede bu sorunu yaşayan varmi. Birde oberebileceginiz propolis varmı ? Antibiyotik sonrası kullanmak istiyorum.
BirAlparslanAnnesi Elffnrr harita dilin vitamin kullanmayla ilgisi yoktur genelde genetiktir benim bebeğimdede var ve biz anne baba olarak yeni fark ediyoruz harita dil olduğumuzu😂 doktorumuz zaten bebeğimin kaçısı olmadığını söylemişti bizi görünce..propolis konusundads fikrim yok açıkçası takip edeyim
NukleerBaslikliKiz Elffnrr Bende de harita dil var ve bu genetik geçmiyo. Cildiyeye de gittim diş doktoruna da sordum bi çözümü yok bunun
Elffnrr NukleerBaslikliKiz ama bu yeni çıktı şuan 2 yaşına giricek ama 17 aylıkken çıkmıştı 4 5 aydır var doktor önemli değil diyor ama oğlum yemeklerde hep dil siliyor önceden silmiyodu cnku yoktu sonradan çıktı acaba vitaminsizliktenmidir neden 😣😟
NukleerBaslikliKiz Elffnrr Sanmıyorum yeni fark edilmiştir ben de 15 yaşına kadar fark etmemiştim sonradan yerken hassasiyet oluşmaya başladı
Elffnrr NukleerBaslikliKiz Yok canım yoktu önceden çok net biliyorum hatta bazen tam gecicekken ertesi günü bakıyorum çıkmaya başlamış tam diyorum dilimiz duzeliyo bidaha cikiyo bidaha cikiyo. Evet hassasiyet var baharatlı sıcak seyelrde istemiyo dil siliyo koluna