Melikeeeecansuu Kızlar molfıx fıyatı ucmus ya. Uygun fıyatlı kalıtelı bez varmı. Oglum 7 aylık 9 kılo baby turco ya baktım. 8 14 kılo olanı var 9 14 olanı bulamadım varmı onerecegınız
Habibe08 Melikeeeecansuu valla ayni postu 4 5 gun once açtım önlem aldim lanet olsun dedim daha oncede evy baby almistim yokk bidaha tovbe degismem gunduz bile cis cikariyodu gene a101den molfix aldim molfix candir
1PrensAnnesiiiii Melikeeeecansuu e bebeğin bezini kullanıyoruz biz baby me gayet güzel kaliteli hemde uygun :)
SuPerisiiii Melikeeeecansuu Kızım bir yaşında bu zamana kadar ben de hep molfix kullanıyordum ama dünya para olmuş. Biz de geçen gün indirimden sleepy aldık. Molfix bitince başlayacağız bakalım umarım pişman olmayız
Melikeeeecansuu Habibe08 ya bende molfıx kılot bez aldım 136lısı 100tl ıdı. Oda belı sıkıyor bıraz buyuk bedenıde yoktu. Normal bantlı alıyordum 136lı 140tlye sımdı 136lısı 327tl alamam bacım cok pahalı 🤣
Habibe08 Melikeeeecansuu intenrete bakma artık a101 e gelmisti persembe günü vardir hala ordan al kac bedendi sizin bizim 6 beden tanesi 2 lira valla aliyom diğerlerini saat basi degismem gerek gene ayni paraya geliyo molfixde gece 12 saat duruyo bisey olmuyo
1PrensAnnesiiiii Melikeeeecansuu bedenleri normal bezlere göre büyük geniş sızdırma falan da yapmıyor
Melikeeeecansuu Habibe08 evet ogluma 9da takıyorum gece uykusu 9da baslıyor sabah 10na kadar hıc sızdırma olmuyor. Uykusu kacıyor degıstırırsem
Habibe08 Melikeeeecansuu iste o sebepten degismedim yani baby me denicektim oda 6 numara yoktu sleepy kullandim cok ama oglum buyuyunce oda hergece sızdırdı en son molfixde careyi buldum