Hilal22 Kızlar oglum 3 yasında saç derisinde belirli yerlerde soyulma pullannma gibi ve kasınıyor sampuan Johnson’s kullanılanıyorum basına gelen var mı nasıl gecer acaba doktor gittik solusyon verdi ama pek Bi faydası olmadı
Utkucan Hilal22 şampuanı değiştir hemen mustela ya geç ama seboreik dermatit olabilir saç dibi egzaması yani
UzncMom Hilal22 Benim bbeğim o şampuandan mahvodu egzamw bile oldu hemen değiştim sebamed kullanıyorum memnunum
Hilal22 Storymoon UzncMom UzncMom Daha önce mustella kullanıyordum fiyatı artınca bu sampuan deneyelim dedik ama şuan keşke denemeseydm diyorum yani şampuan yanı sıra Bi öneriniz var mı
Hilal22 Utkucan bilmiyorum ki saglık ocagıma gittik oradaki doktor pek birşey demedi Bi solusyon verdi bu mu kullan dedi ama pek Bi faydasını da görmedim
Mrv_Kml_Ygz Hilal22 Şampuan değiştirdik bizim de başımıza geldi bi süre de geçmiyor bi de başta neye alıştıysa onla devam bizde unibaby ile başlamıştık dalin kullndım çocuğun kafası pul pul oldu 😟
Utkucan Hilal22 işte bebek diye çok ağır birşeyde veremez ama en sıkıntılı şampuanı kullanıyorsun sende bu şampuandan memnun olan kimseyi görmedim ben mustela pahalı ama uzun süre gidiyor hem hemde alerji falan yapmıyor