petitonunannesii Kızlar Merhaba ;Bebeğim 9 günlük bugün işitme testi için gittik sol kulakta sıkıntı yok testi geçti ama sağ kulak kaldı.Haftaya tekrar gelin dedi.Boyle bi durumla karşılaşan oldu mu ?Doğuştan tek kulak sağır olur mu ?Çok moralim bozuldu.
Asya2 petitonunannesii bizde 2. De geçmiştik 3 gün yikamadan götür bacım kulagina su kaçmış olabilir korkma
Deletedmom_13 petitonunannesii 6 aylık olmak üzereyiz sol kulağımız duymuyor. Üniversite hastanesine takipliyiz
Merlinlin petitonunannesii sezaryen ile doğduysa kulağına su kaçmış olabilir. Biz 3. Testte geçtik çünkü 2. Fe banyo yaptırıp götürmüştüm. En az 3 gün yıkmayın testten önce.
Merlinlin petitonunannesii bu arada ben de çok korkmuştum ömrümden ömür gitmişti. Sizi anlıyorum. Korkmayın 💐
petitonunannesii Merlinlin Sezaryen ile doğum oldu.Ama daha hiç yikamamistim göbek bağı düşmediği için.İnsqllah dediğiniz gibidir kötü bi şey yoktur.
cinemmm petitonunannesii bebek anne karnında su içinde olduğu için o sıvı doğar doğmaz gitmeyebiliyormuş kulaktan demişti doktor bizde de ilk testten geçememişti çocuğum doğuştan sağır mı diye ne çok endişelenmiştim 2. De geçti çok şükür çok rastlanan bişimiş endişe etmeyin🙏🏻
Esra4646 petitonunannesii Bizdede öyle oldu canım kulakta fln sıvı kalıyor bazen o yüzden gecemiyr bizde ikincide gectik