Asel2 QueenMommm kaç aylık bebeğiniz benim bebeğim 1 ay 5 günlük kafasında sivilce var kaşınma da öyle kabuklanmazlar çıkmaya başladı
BalarisiYusra QueenMommm Konak oluşmuş canım zeytinyağ sürün duştan önce yumuşatsın soyulur kendi kendine benim kızımda vardı başında ve kaşının kenarında vardı biraz sürüyor ama geçiyo
NunuDudu QueenMommm konak bu. Ben hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürüp bir müddet bekleyip tarayıp yıkardım geçti bu şekilde.
Rukiye_blk QueenMommm benim kızımda da var ben zeytinyağı sürüyorum sonra kabuklar kendiliğinden kalkıyor
BalarisiYusra QueenMommm zeytinyağ her banyodan önce sürün ki tamamen kalkar Zeytinyağını sürünce biraz beklesin 15-20 dk öyle banyo yaptırın göreceksiniz yumuşucaklar soyulcaklar
Gunesay QueenMommm mustelanın konak şampuanı var zeytinyağı haricinde kesinlikle onu da kullanın. Kaşlara kadar inmiş kulak arkası da kurudur yüksek ihtimal. Hem kaşlara hem de kulak arkasına losyon sürün günde iki üç kere kendiliğinden dökülmeye başlar.
Cherryblossom QueenMommm bizimde olmustu kortizonlu bir krem verdi dr. Siz de bir sorun alerji degildir inşallah bizim bundan sonra sut alerjımız cıkmıstı🙏🥲
serebro QueenMommm konak olmuş. Ben duştan önce zeytinyağı sürüp fırçayla tarayıp yikiyordum oğlumun saçında vardi
Bilge_anne27 QueenMommm duştan önce yağ sürüp 5 10 dk bekleyin sonra fırçayla nazikçe temizleyin kaşlarını da zarar gelmeyecek şekilde fırçayla almaya çalışın oğlumda aynı olmuştu ben bebeyağıyla temizledim 1 2 duştan sonra kalmıyor zaten
balbocegiiii QueenMommm bebeğimin de kaşına inmişti. Hafif zeytinyağı sürdüm sonra rimel fırçaları satılıyor ya o fırçadan aldım temiz. Tersten taradım kaşlarını temizlendi
Syyyy QueenMommm bebeğimde aynısı vardı Konak sanıyordum 2 hafta boyunca zeytinyağı sürdüm geçmeyince doktorumuza fotoğraf artım süt alerjisinden böyle olduğunu söyledi. Bi krem verdi 7 gün boyunca günde 1 kez kullandık ve şuan geçti
Mavis5656 Syyyy herşeyi alerjiye baglamamak lazım herşeyde de doktora kosmamak lazım bu hastalık bu salgın döneminde
Mavis5656 QueenMommm ben tavsiye üzerine bebek yağı sürdüm bildiğiniz masaj da kullanılan bebek yağı duştan önce kafasına pamuklada hafif kaşına sürdüm banyo yaparken de konak tarafıyla hafif hafif taradım birkaç defa yapınca geçti