YusufaArden Avrupa şafak hastanesi ne götürüyorum sürekli tahlil istiyor her gittim de 500tl ödeme yapmaktan sıkıldım önereceğiniz çocuk Dr varmı ilgili numarasını veren
1bebek1annee YusufaArden 500 evler şafak hastanesiyse eğer biz de aynı dertten bıkmış biri olarak bıraktık. Her seferinde her bebek için aynı şeyleri söyleyip tahlil istiyorlar.🤦🏻♀️
Mervearas19 YusufaArden biz gop medicalparkta Şükrü hocaya gidiyoruz canım özel sağlık sigortamız var fiyatlarını bilmiyorum ama hoca çok ilgili
Nur-dan YusufaArden ay zamanda numarası da ne zaman yazsam hep yardımcı oldu .kolay kolay tahlil istemez valla çocuğu muayen e ederken anlıyor herşey
Derinmavi Merve polikliniğinde mehmet bey var civarın eski ve kalite doktorlarından gidip memnun olmayan duymadım gerektiğinde sadece gerekli işlemleri yaptırıyor
1bebek1annee Derinmavi biz de gittik gayet ilgiliydi ama pek bişey anlayamadım konuşmalarından falan 🙄
1bebek1annee YusufaArden Sultangazi Medigold Hastanesinde Ahmet bey var. Biraz yoğun bir doktor ama o yoğunluğuna rağmen inanılmaz ilgileniyor ve numarasını falan da veriyor. Son kontrolde oraya gitmiştik baya memnun kaldık.
Mervearas19 YusufaArden yani kontrollerimizde bi tahlil istemedi ama ben bi rahatsızlık şüphesiyle götürdüğüm zaman sadece tahlil istiyor onun dışında rutin kontrollerinde istemiyor numarası da var istediğimiz her zaman mesaj atıyoruz cevap veriyor
nneslihan YusufaArden medical park gafur doğdu ve ayhan Kaftancıoğlu na gidiyoruz. gafur hocaya bebekliğinden beri gidiyoruz ilgili anlayışlı biri. Ayhan hocaya şans eseri bir kere gittik kendisinden de çok memnun kaldım