Denizpoyrazz Kizlar 366 tlye aldığım bez 660 küsür olmuş trendyolda. 204 lu. Prima marka. Yazın oglumu tuvalete alistiracqgim yaza kadar idare edebilecek başka bez markası soylermisiniz daha uygun fiyata. Memnun kaldığınız.
1anne1bebek_ Denizpoyrazz oğlum şuan 11 aylık, fiyat açısından değilde memnun kaldığım için doğduğundan beri Sleepy kullanıyorum çokta memnunum ama 22 tane bez 60 tl olmuş bugün.. Gerçekten Allah zor durumda olana yardım etsin 🙏🏻
Denizpoyrazz birfincantuzruhu sleepy kullandım onceden sonra çok kalın diye vazgeçmiştim geri mi başlasam kullanmaya primaya o kadar para veremem ya içim gider yani.
Denizpoyrazz RainOverMe aktif bebek canim 6 numara. Oglum 2 yasinda suanda kış olduğu için üşümesin istemiyorum o yüzden yazamadım kadar idare edecek birsey bulayım en azından.
SailorMoon_ RainOverMe 4ve 4+ o fiyattı ancak benim bulunduğum bölgede tükenmiş 5 numarada 30lu 43 tlydi. Belki sizin bölgede vardır ben 3 aylık stok yaptım. 2-3-4 numaradan
birfincantuzruhu Denizpoyrazz valla her şeye zam gelen su dönemde bende kaldırıp o kadar para vermem alternatifleri varken. Ben uzun zamandır kullanıyorum oğlum 13 aylık şuan külot bezine geçtim çokta memnunum öneririm.
RainOverMe Denizpoyrazz cokmus ya ben gecen aktıf bebek sok uygulamasından uyguna buldum ama yakınlardakı gıdebılecegın tum soklara uygulamadan bak sıparıs edersın gıdıp alırsın ben oyle yaptım ara ara goon premıum kullanıyrm baby turco da ıdare ederdı gunduz denemıstım. Geceye yıne de aktıf kullanın bence dıger bezler onun kadar kuru tutar mı emın degılım kendım hıc denemedım.
RainOverMe Denizpoyrazz 6 bedenı kac kılodan berı kullanıyorsunuz biz 5 e gececegız de o yuzden soruyrm ha bır de getırde kupon verıyor bır de oyle bakın ıstersenız 200 e 40, 175 e 50 tl ındırım falan oluyır o zaman daha uyguna gelıyor bezler
zeynosunannesii Denizpoyrazz doğduğu günden beri sleppy kullanıyoruz. Başka kullanmadığımız için kiyaslayamam ama biz kullanıyoruz. 42 tane 38.5 liraydı iki hafta önce iki gün önce 42li 44 liraya aldım.
RainOverMe SailorMoon_ evet eevt ben de aldım sok marketten.epeydır bakmamıstım🤯cok artmıs bulursam alayım
NukleerBaslikliKiz Denizpoyrazz Biz de iki seneye yakın prima kullandık yeni miniese geçtik memnunuz beğendim ben
Denizpoyrazz NukleerBaslikliKiz minies mirastan değil mi canım? Onuda duydum bir arkadaşımdan iyi diye. Gece kuru tutuyormu peki
cagankusunannesiii Denizpoyrazz ben oğluma ilk doğduğunda Prima kullandım hediye olarak goon marka bez gelmişti sonra da onu kullandım canım aşırı memnun kaldım fiyatı da uygun e bebekte falan sleepy kullandım memnun kalmadım çiş kokusu dışarı geliyodu şimdi hala goon kullanıyorum 6 aylık külot bez aşırı da rahat
Nursena0606 Denizpoyrazz Ebebeğin kendi markası olan baby me bezi kullanıyorum. 100 tanesini 105 liraya aldım. Oğlum 3 aylık ve bazen 12 saat değiştirmediğim oluyor hiç taşma yaşamadım. Şimdi de dişleri için huzursuz ishal olmuş yine herhangi bir sorun yaşamadım.