aylinc Arkadaslar merhaba, Aranizda avent biberon kullanan annelerimiz kac delikli kullaniyorsunuz ve bebekleriniz kac aylik?
Mehtaptvz aylinc bi kere kullandık ama tek delikli olandan kullandik o cekmedikce akmıyor hatta 6 aydan sonra da gaz sorunu kusma yaşamamak icin tek delikle devam eden yakinim var digerinde hizli aktığı icin kusuyor yetisemiyor diyordu
Deletedmom0086 aylinc avent tek delikli kırıldı.. Lansinoh aldım onunda biberon ucu nasıl olmuşsa baya bi delinmiş.. 5.5 aylık diye avent 2 delikli vardı evde 6.ay geçicez diye bununla devam ediyorum bi sıkıntı yok..
Adenisik aylinc bebeğim 2 aylik tek dilikli yani 0 başlıklı olani kullanıyoruz doğduğunda biri iki dilikliye daha geçmedik cunku onun akışı daha fazla bebeğim bunda daha rahat ediyor
Goksumeleksuzan910 Avent çok guzel biberon 5 aylık kızım var doğduğu günden beri onu kullanıyorum hem gaz yapmıyor 2 delikli
aylinc Deletedmom0086 biz 1 delikten 3 delige gectik bir anda ama oglum alisamadi emerken agzindan akiyor. İki delikte boyle bir sikinti var mi? Biz de haftaya 5. aya girmis olacagiz
Deletedmom0086 aylinc İlk gün biraz fazla geldi gibi oldu ara ara çekip verdim.. ikinci günden sonra hiç olmadı cnm
Simya [bilinmeyen] bende vermek istiyorm ama kac aylkken baslicam ve aktardanmi alicam rezeneyi benimkinimde gazi var rahatlasn istiyorm
Sabina aylinc kızım iki ay 25 günlük 250 ml biberon ve 2 delik 1m + Amma şu zamana kadar 1 delik 120ml biberondu
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] merak ettim . Bende araştırma icerisindeyim rezene papatya falan herhangi birsey verilir mi diye . Doktorumuza sorsak yadırgamaz o hâlde. Kac aylıkken başladınız acaba ?
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] cok tesekkur ederim canim arastiracagim muhakkak. 10 gun sonra 1 aylık olacağız kontrolümüz var o zaman muhakkak soracağım:)