Seray34 Oglum bugun yere dustu agzini yere vurdu evde 1.5 yasinda kanadi baya sonra durdu bez ile temizledim ama sanki hafif dis etinde yarilma oldu goturmeli miyim hastaneye vs
Rubab_Mommy Seray34 Dudak cok kanli bi bolge oldugy icin kanamasi normal.Tekrar kanarsa goturun mutlaka.2 saat uyutmayin
Prenses_annesi22 Seray34 diş etınde yarılma oldu dıyorsunuz bıyerımız kesılse cnmız yanar bı götürün derım sonucta agız mıkrop kapma olasılıgı olabılır belkı süt içyo yada mama veya ek gıda canı acır yıyıp içemez kontrol amclı götrun derm
DogaLina Seray34 gozlerini kontrol et gozlerde kayma tarzi bisey olursa gotur kusma fln yok anladigim kafariyla. genel durumunda bisey varmi ona bak
Seray34 Yikadim agzini guzelce su icirdim aglamasi kesildi kanamada yok sadece derisi yarildi sanirim
momandid Seray34 cocugun aglamasi durmazsa goturun demislerdi bana da. Vucuduna bakin yara bere var mi diye bir sure de uyutmayin deniyor canim
Seray34 momandid yara bere yok sadece agzi kanadi dustugunde.ama suan aglamiyor oynuyor durdu kanamada