Mrv133 Kızlar hangi sıvı deterjanı öneriyosunuz hacışakirin sabun tozunu aldım ama malesef yıkayıp dıları asınca acaip kötü bir koku oluyor kuruyunca bu yüzden sıvıya geçmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum 😊😊
Sibellaa Mrv133 dalan yada roxy toz deterjan kullanıyorum gayet güzel kokuyor bildiğin sabun kokusu. Ben bebek için sıvı deterjan pek sevmiyorum tavsiyem yok malesef. 🌸
Sebnem55 Mrv133 dalan roxy çok güzel kalıntı filan da yapmıyor yumusatıcaya bile gerek kalmıyor zaten doktorlar yumusatıcıyı önermiyolar ama durunun sabun tozunu geçmek zorunda kaldım alerjik durumumuz var doktorum onu önerdi
yldrm986 Mrv133 eltimin çamaşır makinesi toz sabundan bozuldu bu arada,yetkili servis öyle demişti,makine daha 2 yıllıktı yeniden masrafa girdiler
yldrm986 Ben unibaby kullanıyordum lekeleri çıkarmadığı için bu ay Persil in bebek deterjanına geçtim,çok memnunum.Yumuşatıcı olarak unibaby devam 😉
Mrv133 Sibellaa anladım roxye kalıntı bırakıyor dediklerini görmüştüm memnunmusunuz çıkarıyomu lekeleri
Slalaylau Mrv133 roxy kullanıyorum kalıntı bırakmadı hiç kaka lekelerini de çıkartıyor ama ek gıdada bizi biraz zorluyor bazı lekeler çıkmıyor belki hiç bir deterjan çıkartamıyordur o lekeleri ben bilmiyor olabilirim şeftali lekesi mesela çıkmadı .
Sibellaa Mrv133 toz sabunları fazla koymamak gerekiyor. Çok koyunca evet kalıntı kalıyor. Eğer lekeler zorsa elimde bi tur çitileyip öyle atıyorum makşnaya sorun olmuyo. Mutlaka çift durulama yapıyorum
green Baby me kullandım dalin kullandım uni baby kullandım.Baby me hoşlanmadım-uzun süre dalin kullandım ya dalin kullanıyorum ya unibaby şu an unibaby
Kbraugur Mrv133 baby me kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır yumuşatıcı leke çıkartıcı detarjanı hepsini bir alıyorum çok çok memnunum kokusu ve leke çıkartması çok iyi