Elifimmm21 Bu mama kutularının üzerinde yazan ml miktarını bebeğiniz tek seferde içebiliyor mu anneler merak ediyorum, biz mamaya yeni basladık kızım 5 aylık olucak tek öğün 180 ml diyor kızımın tek seferde 110 ml den fazlasını içtiğini görmedim🙄
Zehrayrr Elifimmm21 benim bebeğim 3 ay 3 günlük günde 1 en fazla 2 defa mama veriyorum 3 ay 140 ml yazıyor Du sabah öyle verdim hepsini bitirdi bitince de ağladı her zaman ki gibi 🥴
CeylininAnnesii Elifimmm21 sadece mama ile besleniyoruz 80 günlüğüz bazen 120 içiyor saati uzunsa bazen 90 bazen 60 kendine göre ayarlıyor
Elifimmm21 Nilya88 bu ayına kadar hep emdi 1 aydır meme reddi var doktor sütünü sağıp ver yetersiz olursa mama ver dedi zaten alerjik mama veriyorum tadı kötü severek içmiyor, mama konusunda baya tecrübesizim acaba tadını sevmediğinden dolayı mı az içiyor diye düşündüm
Elifimmm21 Zehrayrr neden ağlıyor acaba fazla geldiği için mi ? Ayına göre iyi içiyormuş sizinki masallah😊
CeylininAnnesii Elifimmm21 4 saati buluyor daha uzun olmuyor süre eğer aç kalma süresi 4 saat olursa 120 ml içiyor ama eğer 3 saat ise 90 2 saat ise 60 içiyor
Bilgemayse Elifimmm21 Ben de anlamıyorum benim kızım 7 ay 15 günlük en fazla 120 içebiliyor tek seferde onun bile birazı çıkıyor geri🤷🏻♀️
Elifimmm21 Kbr11 4 ay 23 günlük benimkide😊 90 ml verip bitirdiğinde kaç saat açtı, benimki hiç istekli içmiyor acaba acıkmıyor mu
Kbr11 Elifimmm21 valla canım oğlumu okula almaya gittim tahmini eşim baktı dün 1:30 ta falan verdi saat 3:30 a yakın mıkırdanmalar başladı her bebek farklı oluyor denediğin mamayı sevmemiştir olabilir bebeğin bende aptamil vardı mesela onu kullandım bize o çok gaz yaptı
Elifimmm21 Kbr11 anladm canım tesekkür ederim😊 evt tadını begenmiyor benimki sanırm. Zaten verdiğim mama alerji maması olduğu için tadı kötü