bebisinanne Selamlar herkese kızlar. D vitamini ve kan damlasını aynı anda versek bişi olur mu? Doktor ayrı ayrı ver demişti birini sabah birini öğlen diye ama ben birini verdiğimde diğerini unutuyorum hep. Aynı anda kullanan var mı yan etkisi olur mu acaba?
Mom54554 bebisinanne d vitamini sabah ver canım daha etkili olur o zaman . Doktor öyle söylemişti bana , Saat 12 ye kadar vermek daha etkiliymiş kan ilaçı da öğlen veya öğlen sonrası ver , ben akşam bile veriyorum kan ilacını
Tugceden34 bebisinanne canım selam ben sabah uyandığımızda bebeğimin altını değiştiriyorum sonra ilk kan damlası veriyorum sonrasında su veriyorum aradan 1-2 dk geçiyor ve d vitaminini veriyorum oğlum 6 aylık bir problem yaşamadık 😊🥰
Sevilnzl bebisinanne kan ilacını süt ve süt ürünlerinden uzak bir zaman diliminde ek gıdaya başladı ise c vitaminli bir besin ile, d vitaminini de emzirmeden önce veya hemen sonra yani süt ürünleriyle verirseniz vücuttaki emilimleri artıyor.
Emine0326 bebisinanne ikisi qyni anda verildigin de etkisini olmadığını soylemisti doktorumuz hatta kan ilacı ile emzirme arasında en az yarım saat olması gerektiğini söylemişti.bizim doktorumuz d vitamini öğleden sonra , kanı sabahtan vermenizi tavsiye etmisti