kaymakliekmekkadayifi Bety ooo bot bakiyordum bende guzel indirime denk geldik valla allah razi olsun senden🤣🤣
birdamlabirderinannesi2 Bety bota tıklıyorum maaleswf açmıyor ana sayfaya dönüyor saçma değil mi stok kalmadıysa stok yok yazsa daha iyi ben bakamıyorum maalesef
kaymakliekmekkadayifi Bety benimkide henuz yurumuyir ama disari ciktigimizda ayaklari usumesin die giydirmek istiyordum 🤣 21 numara aldim bu kisi cikarir bence su an 10 aylik 🤣
Bety kaymakliekmekkadayifi oğlumun ayakları küçük kızın ne olur bilmiyorum 22 aldım bende seneye bu zamanlar için 😂 sağlıkla giysin miniklerimiz. bu da hepsi burada fiyatı 😍😍
kaymakliekmekkadayifi Bety evet bende aldiktan sonra baktim hemen boynere falan🤣🤣 guzeldir insallah daha once bu marka urun kullanmadim hic
Bety kaymakliekmekkadayifi inşallah bende kullanmadım 15₺ ne kadar kötü olabilir en fazla atarım 🤷🏻♀️
Bety birdamlabirderinannesi2 ürünün linki değil ekran görüntüsüydü morhipo diye belirtiyor zaten ara ara kontrol edin belki stok gelir
birdamlabirderinannesi2 Bety yok biliyorum link olmadığını ben kendi sitesinden buldum ürünü fakat ürün içine tıklamıyor ne zaman tıklasam yine beni anasayfaya yönlendiriyor belkide stok bitmiştir ondan öyle yapıyorlar olabilir. Tekrar bir denerim ara ara bakalım olacak mı
Bety birdamlabirderinannesi2 olabilir inşallah denk gelirsiniz tekrar stok açmışlardı bakmadım sonrasında