Oykunil Dr bebegi zorla uyandirma o acıkınca uyanır sabit bir öğün cc miktar yok bazen az bazen çok yiyebilir diyor ben hep 2 -3 saatte uyandırılır beslenir diye biliyorum siz nasıl yapiyodunuz
birmelekannesiiio Oykunil valla benimki 2 saatte bir acıkıyordu gece uyandırmıyodum sadece gündüzde saatlerce uyumuyordu zaten acıkınca ağlıyordu
NinovaLemi Oykunil 1 Aydan sonra biraz rahatlattı bırakabilirsiniz uykusunu bölmeyin. Ama gece gündüz fark etmeden kesinlikle 4 saat aç kalmasın. 2. Ayına doğru gece 4 saatten fazla uyumasında sakinca yok. Bebek zaten acıkınca uyanir
fgnrcp2704 Oykunil demekki bebeğinin gelişimi iyi doktor uyandırma demiş ☺️ ben oğlumun 40 çıktıktan sonra o uyanana kadar uyandirmadim şükür şuanda gece uykusu çok iyi
Yenidoganbakimi Ben uyandırmıyorum ama alarm kuruyorum yine uyanmazsa diye maksimum 4 saat sonraya. Ama 3 saati geçmedi daha açlığına uyanıyor 30 günlük
Asel2 Oykunil benimki de 35 günlük kendi uyanıyor ama 2 saatte bir uyandığı için uyandırmıyorum uyanmazsa en geç 3 saatte uyandırıyorum bence uyandırmakta gerekiyor
Bebegmveben3 Canım bizde 30gunluguz doktor banada 3ssstten önce uyandırma dedi sadece. Bu arada tek emiyor mu mama da veriyormusun
[silindi] Oykunil bebegimi hiç birzaman uyandirmadim mama yemesi için herzaman biraktim kendi uyansin diye.. Zaten karni ac olan cocuk uymaz aglar.. bence sizde oyle yapin .