cankuzularim Noktaları birbirine birlestirirek yaptik🤭 çizgi çalışması kitaplarımızı bitirdik baya yol aldık bu süreçte oglum geriden gelen bi bebekti ama biz çok gayretimiz 3 bucuk yasinda (44 aylik😅)
Duyulurum cankuzularim 44 ay deyince uzun çok uzun dönem askerlik gibi olmuş 😄 maşallah çok düzgün çizmiş 💙🖊️
Minikmanti cankuzularim maşallah kuzucuğa :) benimkide 22 aylık ne etkinlik yapmaya calışsam yırtıyo koparıyo kaçıyor hiç gelemiyoruz sıkıntıya hep basına buyruk :D
cankuzularim birfincantuzruhu insallah Rabbım bütün annelere kalbindeki versin🙏 Feyzosunannesi 🥰teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
cankuzularim Minikmanti yirtilacak kitap verin bizde oyleydik bak anneciğim bunu yirtabikirsin ama bu yirtilmaz onlar çok değerli falan diye sevdirin benim bide jucuk var 28 aylik oda çok hevesli etkinlik kitaplarını falan yaparız abisi yaptıktan sonra
cankuzularim Deletedmom_21 cizgi çalışmalarından sonra elleri yatkın oluyor nü noktayı buna gotur onu ona gotur diyerek yaptık çok eğlendi yaparken harfleri de bildiği için bak bende yaptım diye çok sevindik🤭🥰
cankuzularim Minikmanti 🥰🥰 biz de çok yirtiyorduk ama simdi kütüphanemiz var cok değerli bunlar demi derler🥰
cankuzularim Duyulurum olabilir de 44 demek daha kolay sanki 🤣 karşı tarafın kafası az karışıyor tabi ama 😅
BugsBunnyy cankuzularim zorlu yollardan gecince yaptigi seyler daha bir kiymetli oluyor darisi okumasina yazmasina insallah🌸
cankuzularim BugsBunnyy aynen biz yasitlarimiza göre 1 bucuk 2 yas merdeyse gerideydik ama çok şükür şimdi ki yaptıklarına çok seviniyorum gurur duyuyorum🥰
Deletedmom484545 cankuzularim kız 44 aylık deyince kafam karıştı nasıl 3.5 yasında dedim matematik vefat etmiş😂 maşallah bu arada