Oslem33 Bebegınızı ne zaman oturtmaya başladınız benimki 5 aylık gecen haftadan beri başladım erken mi gec mi?
UzncMom Oslem33 4.5 aylık bebeyatmaza koyuyordum yada koltukla yastıkla destekliyordum 5.5 aylık desteksiz oturnaya başladı canm Geç olduğunu düşünme sık sık oturtmayı dene çabuk öğreniyorlar oturur bence 🥰
Zeynebinannes Oslem33 3 Aylıkken günde 4-5 dk da olsa oturmaya başlamıştım kucağımda. Şimdi 4 buçuk aylık destekli olarak sıkılana kadar oturtmaya çalışıyorum en fazla 10 dk duruyor zaten
fgnrcp2704 Oslem33 benim oğlan 4 aydan beri kendi oturmak istiyo asla yaslanarak biyerde durmuyo hep dik duracak kaldiriyo kendini o yüzden yavaş yavaş oturtmaya başladım kısa süreli tabi şuan 4 ay 26 günlük
Emirinannesiiiiiiii 4 ayda başladım çünkü hep oturmak istiyordu. Kucağıma oturtup sırtını kendime doğru yasladım bu şekilde çok uzun olmayacak şekilde oturdu. Şimdi 6 aylık destekli oturuyor.
Oslem33 Emirinannesiiiiiiii saglık ocagındaki hemşire hayır erken dedı 6.ayı bekle dedı yoksa ben oturtmaya baslamıstım tam:(
Momoflittle Benimki 3 aylıkken bile yatmak istemez hep oturmak ya da ayakta olmak isterdi. 3. Ayda kucağımda 4. Ayda minderlerle oturtmaya başladım. 5,5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı.
Zeynebinannes Momoflittle erken oturmuş desteksiz maşallah kızımda 4 buçuk aylık sadece arkasına destek veriyorum yanlarına koymuyorum durabiliyor inşallah bizde otururuz 1 aya 🙂
ArasinAnnesiiiiiii Oslem33 Bebeğinizde oturmak için belirti verecektir eğer destekli oturttuğunuzda seviniyorsa erken değil zaten oturupta sıkılmaya başlıyorsa çok da oturmayı sevmiyordur ☺️
fgnrcp2704 Oslem33 Bebekler kendilerini belli ediyo valla oturma zamanlarını ek gıda zamanını yürüme zamanını iyi gözlemlemek gerek ☺️