pikachuu Bebekleriniz ne zaman döndü önce ne taraftan ne tarafa dönmesi gerekiyor bir de kundakladınız mı kundağı nasıl bıraktınız ne zaman bıraktınız ?
mummy pikachuu kundaklamadim 4 aylıkken sağa sola dönmeye başladı 5 ay 10 günlük arada yüzüstü dönüyor
fatma_erva pikachuu kundak yapmadım hiç . 4 buçuk aylıkken sağına dönmeye başlamıştı 5 aylıkken sola döndü 5 buçuk aylıkken yerde yuvarlanmaya başladı şuan 6 aylık evin içinde dönüp duruyor
Zeynebinannes pikachuu 2. Aydan sonra kundaklayamadım açtı hep durmadı 3 buçuk aylıkken döndü ilk soluna dönmeye başladı
Zlm pikachuu yönü bebeğin kullandığı ele göre değişir bence 5 aylık falan gibi döndü ama pek sevmiyo dönmeyi tembel benimki azıcık 😄 önce sirtustunden yuzustune döndü Benim kız kucukkende kundaktan kurtulurdu bende bir iki denedim sonra bıraktım
Denizzz88 pikachuu benim oğlum çok hareketli hiç kundak yapmadım sıkılırdı orda zaten 3,5 aylıkken yüzüstü döndü
ipekburcu Kızım 4 aylıkken sağından yüzüstü dönmeye başladı sola henüz dönemiyor ve geri sırt üstü de dönemiyor kalıyor öyle kaplumbağa gşbi 😂 kundağı ilk günden beri yapıyorum şu an 6 aylık uykuya daha rahat geçiyor diye sadece kollarını sarıp alt tarafı gevşek bırakıyorum istediği zaman açıyor zaten