Dilaraa25 Anneler merhaba bebeğim 3 bucuk aylık herzaman yediği mamayı dünden beridir yemiyo diliyle itiyo midesini bulandırıyo niyr böyle yapıyo acaba ya😟
Clouds Dilaraa25 atak dönemine girmiştir, bizde başladık bu şekilde kucağımdayken ayağa kalkınca pozisyon değiştirince yemeye çalışıyoruz, keşif dönemine girdikleri için merak artıyor uykuya dalarkende biraz zorlanmaya başladık
Kbse Dilaraa25 malesef 4 ay atağı bizde 3haftaya yakın sürdü 6-7saat mama yemediği oluyordu açlıktan bağırıyordu ama yemiyordu geçiyor merak etmeyin allahım kolaylık versin size
birfincantuzruhu Dilaraa25 valla ruh haline bağlı ya kimi çabuk atlatıyor kimi de benim oğlum gibi 35 gün direniyor herşeye 🙈
Eftelyaelin Dilaraa25 korkutmak istemiyorum benim bebeğim de 3 ay 9 günlükken mama reddi başladı 5-6 gün sonra memeyi de red etti geçici bir durum ama umarım kolay geçer sizin için benim kabusumdu😑🙊
birfincantuzruhu Dilaraa25 Sabır 🙈 atak dönemleri bitmiyor bitince de sendromlar başlıyor 🤦♀️ ama atak dönemlerinden sonra bebeğinizle çok güzel değişimler oluyor 🥰
Eftelyaelin Dilaraa25 uykulu haliyle verdim uykuya geçişte az da olsa yiyordu 🥺 çok zor bir süreç gerçekten hoplaya zıplaya uyutmaya çalışıyordum sürekli yoksa hiç yemeden durabilirdi bekleyeyim acıksın diyordum 6-7 saat bekleyip sonuç alamıyordum her bebek aynı değil elbette inşallah sizinki bu şekilde olmaz sadece şunu söyleyebilirim gerçekten geçiyor