birfincantuzruhu nesekaan kendi belli eder b3nce benim oğlum da 13 aylık hala 2 uyku yapar 3 uykudan 2 ye düşerken kendi belli etmişti 3 gün denedim 2. uyku da hep direnip ağlamıştı 2 ye düşürdüm direk alışmıştı.
Asellimm nesekaan merhaba canım ben kızımın ihtiyacına göre ayarlıyodum onu sabah erkenden kalkarsa 2 kere uyurdu o dönemde 9 10 gibi kalkarsa tek uyutuyodum biraz daha bekleyebilirsiniz bence 14 ayından sonra tek uykuya geçebilir
kaymakliekmekkadayifi MelekSubasi 9 aylikken mi gecti cocugunuz ? Benimkide 10 aylik ol.asina 5 gun var. 10 gundur falan 2. Uykuya direniyor. Erken mi acaba diye düşünüyordum
Songena19 Bencede çocuk kendi belirliyor aslında benim kızımda 9aylıkken tek uykuya geçmişti ama 2saat 3saat uyuyordu
kaymakliekmekkadayifi Songena19 ya benim kizda 3 saate yakin uyuyor ve 2. Uykuya cok direniyor. 10 aylik gecsem mi acaba bende
arkeologolcam nesekaan 1yaşına girdiğinde tek uykuya düşmüştü kendi belli ediyo bebek belirliyor bunu
nesekaan arkeologolcam gunduz uykularına dırenme yok aslında 2 uyku yapıyor sabahlarıda 8:30 da uyanıyor gece uyanmaları yoktu sımdı sureklı uyanmaya basladıgı ıcın dusunuyorum
Songena19 kaymakliekmekkadayifi geçebilirsiniz bence her çocuk farklı ya ablamin kızı da gün içinde kısa kısa 2 3 defa uyurdu 18.ayina kadar ama benim kız 9.ayda tek uykuyu tercih etti😂
kaymakliekmekkadayifi Songena19 o zaman cok kasmiyim kendimi ben erken erken diye. Uyudugunda 3.saate yakin uyuyor zaten
Aytenkrktn nesekaan bizde bir haftadır 1 uykuyu uyumuyor normal de 2 saat e yakın uyurdu 10 dk sonra kalkıyor bende şaşırdım tam araştırma yapıyorken postunuzu gördüm
DogaLina nesekaan her cocugunki farkli bence. 11-12 aylikti kizim tek uyku istediginde o xamanlar gectik. simdi 25 aylik hala tek uyku devam
cemreninnannesii nesekaan kızım da 13 aylık iki uyku yapıyor ilk uyku 2 saat ikinci uyku 1 saat ama bunu çocuk belirliyor kızıma daha 1 uyku yetmiyor mız mızlanıyor
Winner Kızım 13 aylık bitecek. 14 grecez. Gece cok uyanıyor cokk. Gündüz de cok mızmız diş sancısı var. Perişan haldeyiz yani. Gece gündüz birbirine karıştı