2 ay 9 günlük bebeğim var ve 15 gündür kaka sorunumuz başladı ilk zamanlar günde 10 defa yapardı sonra bu azaldı en son günde 1 kere yapıyordu ama bu 15 gündür biseyler oldu çocuğa ilk 5 gün yapamadı gazını çıkardı ama kakasini yapamıyordu doktora gittik normal dedi normal ama çocuk ikinmaktan helak oldu sabahtan akşama kadar ağlıyor röntgen çekildi çocuğun ici kaka dolu diyo biz keyfimizden geldik sanki poposunu uyardinmi dedi zeytinyağıyla temizleme çubuğuyla uyardım sıcak su tuttum pamukla günde iki defa mama veriyorum zeytin yağı kattım ama olmadı lavman verdik su verdi popodan yine yapmadı ikinci lavman da yaptı kabız gibi de değil şimdi yine yapamıyor bugün 4. Günü yine aynı huzursuzluk başladı lavman yapıp çocuk rahatladiktan sonra çocuk sürekli uyudu uyandirdim emzirdim yine uyudu ama şimdi yine sancılı günlere döndük lavman vermek istemiyorum alışkanlık yapmasın diye esim de gelmiş akşam 6 günden sonrasi iyi değilmiş zehirleyebilirmiş diyo ayrı bi sinirlerim bozuldu napcam ben