Bozzzzy Kızlar oğlum 28 aylık odası var çok güzel düzdüm ama oğlum çok dağınık öğretiyorum oynandıktan sonra toplayalım her ne varsa odasında bütün eve saçıyor salon her yer araba oyuncak dolu ne yapabilirim
BirAlparslanAnnesi Bozzzzy bebeli ev normal değilmi eviniz yaşayan ev işte ne güzel 🌸 çocuk bu nerede mutluysa nerede oynamak istiyorsa oynasın
Balim61 Bozzzzy Fazlaliklari kaldirin oynamadigi varsa yani.Hepsiyle oynuyosa salin cocuk bu 11ay 26gnluk oglm oynamasa bile oyuncalri dizdigm yerden illa yere serecek.Yani dagitip birakiyo oyniycagindan degil
Mom54554 Bozzzzy benim oğlan da öyleydi canım , toplaya toplaya sonunda öğrendi 😂 2 yaş, çok dağıtıyordu , sadece oyuncak değil dolabdaki giyimleri de öyle 🤣 hadi toplayalım , hadi topla diye söyleye söyleye sonunda öğrendi . Beraber topluyoruz şimdi
Zlm Bozzzzy Bence çok normal oyuncaklarını biraz azaltabilirsiniz belki tek tek fark etmez dağınıklığıniz azalır
BirAlparslanAnnesi Bozzzzy e o dağıtacak siz toplayacaksınız 😂 hepimiz öyle değilmiyiz bazen cinnetlik hali gelsede evin o dağınık halini görünce mutlı olmaları herşeye bedel 😍
semaahmet Bozzzzy ben evi üç kere topluyorum kızım oyuncakları döker oğlum bütün odalara atar ah biz analar napsin onları toplayacak kuzum
Ikrazumra19 Bozzzzy biri 3.5 yasinda biri 1.5 yasinda odalarından cok salonda geziyor antrdegeziyot oyuncaklar alistim artik
eylulece Bozzzzy ben oyuncakları grupladım hem çok fazla oyuncak çocuğun dikkatini toplamasını zorlaştırıyor hem de uzun zaman görmeyince yeni oyuncak gibi oluyor. Zaten oyuncak sepeti almamıştım bazanın altına atıyorum. Toplamak için de hadi bunları toplayıp şunu oynayalım diyorum motive edebilirsiniz örnek olabilirsiniz.
meyaski Bozzzzy oyuncakları biraz azaltmayı deneseniz. Veya bir kısmını kaldırın bir yere. 2-3 hafta sonra çıkarın verin eline, diğerlerini kaldırın bu kez de.