Berensln Merhaba arkadaslar günaydın. 2 ay 10 gunluk bebeğim var ve önceden göğüslerim cok şişer emzirme saati gelmeden sertleşirdi Simdi göğüslerim cok inik ve nerdeyse yumusak sizde de öyle mi yoksa sütüm mü azaldı bilemedim ya
incitanesii Berensln normal gögülser terbiye oluyormuş bir zaman sonra. Bebeğe göre süt üretmeye başlıyormuş aynısı banada oldu ilk bir ay sürekli sütüm akardı taşardı sonradan birden bırak akmayı sertleşmemeye başladı araltırdım bütün doktorlar bunu diyor
GamzeGoktas Kızınız 19 ekimdemi doğdu benimde kızım 2 ay 10 günlük 😆 normal merak etmeyin sık sık emziryorsanız ne kadar sürede bir emiyor
Berensln GamzeGoktas 3skiden saat başı emzirirdim şimdi 2 - 2bucuk saatte bir emziriyorum evet 19 Ekim :)
GamzeGoktas Berensln normal benimde cogunlukla yumsucsk süt yeniden gelince sizliyor bıraz. gögüsler belirli bi zamandan sonra terbiye olurmus bos meme daha cok yagli demekmis sert göğüs aksine besleyici değilmiş kilosu iyiyse sorun yoktur :)
Berensln GamzeGoktas yakın zamanda tartılmadıık hiç. Kilosunu en son 3 Aralıkta gittik iyiydi kilosu tabi sımdi ne durumda bıkmıyorum