Merve99 Hanımlar napacağımı şaşırdım. Akıl verin kızımın ateşi cıktı. Hastane de bi sekilde dusuruldu. Simdi netten okudugum kadariyla cocugu cok örtmeyin diyor. Ne örteyim ben buna uyudu simdide normal de battaniyeyle yatıyordu.
Defneli Merve99 Cok ince penye örtüyle sadece karnını örtün ayaklarinda ve üstünde tek kat pijama olsun corabida olsun bişey olmaz yarım saatte bir ateşine bakarsınız bnde yaşadım korkmayın bişey olmaz
tenceretavakuskana Merve99 evın ısısı kac derece ona gore gıydırın ustune ınce seyler gıydırın ve ortun sarıp sarmalamayın bol ve rahat olsun mumkunse ev ısısı 22 gbı ıdealdır kısa kol zbın ustune oıjamasını gıydırın ayaklı tulum olablır veya alt ust yeterlı ustunede normal bı battanıye saat bası da atesını kontrol edın hafıf yukselır gbı olursa ılık kompres yapın kasık bolgesıne bıleklerıne eklem yerlerıne ates dusurucu verıp takıp edın 🙏🏻
MelekSubasi Merve99 benim bebeğimn 7 8 defa ateşlendi bu zamana kadar. Yazın atlet külotla, kışında extra ince pijama giydirdim. Uyurken örtmezdim sadece üşüdüğü zaman yazın ince örtü, kışında penye battaniyesi örterim battaniye de ince olur.
G-ulcy İnce ve tek kat giydirin mümkünse bol kıfayetlerler üzerini de evin dercesine ve ateş derecesine göre örtün bence kontrol ederek ilerleyin ateşini 1 hafta önce bebeğim ateşlendi 38.4 lere kadar çıktı ateşi sadece kısa kollu zıbınla uyuttum ayağında da ince çorap oda ısısı 24 lerdeydi ateşi düşüp vücudu soğuduğunu anlayınca da penye bir battaniye örttüm sadece çok geçmiş olsun