Goktugsabanmerve Anlam veremiyorum 2 gecedir 3 te bir uyanıyor 2 saat uyumuyor neden olabilir ki acaba 8 aylık bebeğim
Annekizz Goktugsabanmerve Dünden beri 2 saatte bi uyanıyor saat 5de uyandı şimdide sallıyorum bide ağlıyor sanırım diş geliyor biz 11 aylığız
Azra34 Goktugsabanmerve 8aylıgız gece 3 4kez sadece mamaya kalkıp hemen uyurdu simdi gece 1de kalkıyoruz 3e kadar oturuyoruz acaba atak dönemi mi cok yoruluyor insan
kagan1 Goktugsabanmerve 19 aylık bebeğim 4 ten beri ayaktaydık yeni uyudu oynamak istiyor bizimki sinirlerim bozuldu uykusuzluk
Turuncu-al Yalnız değilsin 2,5 saattir uyanıktı ve şimdi uyudu umarım 8ay uyku atağıdır da geçici süreçtir .
Birprensesannesiii3850 8.5 aylik 4 de kalkti 😂uyutmaya calisiyom gözümden uyku aka aka uykusu acilmasin diye lamba fln acmadm valla analik cok zor meslek
Goktugsabanmerve Azra34 ya bizimde öleydi direk uyurdu uyanmaz di bile hatta bazen terli diye ustunu degistirirdim uyandırdım diye ağlardı atak dönemi heralde
Goktugsabanmerve Tesekkur ederim yanlızim sanmistim oysaki 8 aylik bebekler varmi olan o halde atak dönemi sanirim insallah bian once gecer gider