tavsaninannesi Tumego aynı bizimki gibi o zaman. Alerji. Korkmayın ama vücutları kolay tolere ediyor çok ciddi bi alerjen olmadıkça. Çoğalıyor mu ona dikkat edin birde.
Tumego tavsaninannesi çoğalması yavaş krem sürüyorum nemlendiriyorum devamlı seyrek dağınık çıkıyor bacak koltuk altlarından koluna doğru öyle seyrek ama
Tumego tavsaninannesi iştahlı bi çoçukta değil tatlıdan mı oldu acaba dedim ben cildiyeciye yok dedi temasla alaka bişey bu dedi gıda alerjisi değil dedi
Elf58 Denizfdn happy kids uygulamasının size verdiği yetkiye dayanarakmı bu tarz alerji bile olduğu kesin olmayan bir reaksiyon da fito yu öneriyorsunuz? Çok yanlış.
Denizfdn Elf58 aynı durumu yaşadım çünkü bahsettikleri herşeyi bn zaten direk verin demedim diğer yazıları okursanız saglik ocagiyla görüşün yazsın dedim
Elf58 Denizfdn benim okuduğum yorumunuzda deneyin isterseniz bir sıkıntı olmaz tarzı bir şey yazıyordu fito direk alerji kremi değil belki sizdeki rahatsızlığa uygun verilmiştir çoğunlukla yara dikiş onlara sürülüyor
Denizfdn Elf58 biliyorum içeriğini kalmoson kremle kullanmasını belirttim birtek o ise yaramiyo iz kalmaması için kizimdada var iz kalmamasi için veriyorum iz kalabilecek yerlerine sür demişti doktorum
Elf58 Denizfdn evet bu arada yanlış anlamayın aslında yorumun herkes bazen bir giriyorum sayfaya alakasız ilaçlar alakasız şeyler için öneriliyor