Aleyna1 Merhaba anneler bebeğim 35+5 1700 kilo doğdu şuan 7 aylık düzeltilmiş yaş 6aylik bebgim başını tutabiliyor ama emekleme yada oturma yok sizin bebekleriniz kaç aylıkken emekleri yada oturdu bebeğim şuan 5 kilo lütfen bilgisi olan yazabilir mi. ☺️
Zeyynep Aleyna1 cnm da erkn her bebeğin gelişimi farklıdır 10. Ayda oturanda var 7. Ayda oturanda bnmki 6.5 aylık oturdu sürünerek her yere gidiyordu komando gibi 8. Ayında emekledi bunları düşünmen için erkn daha 6 aylık diyorsun acele etme elbet oturacak emkleyecek kendini hazır hissettiğin de herşeyin zamanı var
Mammamiaa_ Aleyna1 34 haftalık doğdu oğlum. 10 gün sonra 6 aylık olcak 1 aydir oturtuyorum neredeyse ama daha %25 gibi bir başarımız var😅
milenka Aleyna1 4 aylık yani şuan oturmak istiyor çok uzun oturtmuyorum.mutlu olsun diye kalkıp oturup sonra tekrar uzanır vaziyete getiriyorum.Kilosu5650 idi enson Tabi direk kendi kendine oturmuyor.Oturmak istiyor Elinden tutuyorum oda kendini kaldırıyor
Giz3w Aleyna1 oturabiliyor 6 ay 6 gun ama oturmak istemiyor asla surekli yuvarlanma pesinde hep yerlerde yuz ustu butun gun
Mammamiaa_ Masalmmmmmm prematüre ya normaldir. Bende prematüre annesiyim. Normal bebeklerle kıyaslamayın😊
Aleyna1 tugbahy6 evet sürekli hasta oluyor 45 gün kuvezde kaldı 3 aylık amaliyat oldu yani küçük doğdu diye bagasik diye birşey yok yani
minikmelegimmmm Aleyna1 benım prematüre degıl ama su an 5 aylık olacak doktor tavsiyesi ıle 3 aydan berı kucakta oturuyor. 4. Ayda koltuk ustune koyup oturttum sımdı 5 aylık olacağız mama sandalyesine günde yarım saat koyuyorum cok sevıyor önüne de tabakları koyuyorum oioinin agzını falan açıyor ek gıdaya hazırlık için ben boyle yapıyorum