KayraninAnnesii Kiziveannesii ılık su ile her zaman yıkardım asla ıslak bırakmamak gerekiyor çamaşırın sürekli temiz olacak ve bol su içiyordum Şile şişe sonra atlattım çok şükür 🙏🏻
__asyanil Kiziveannesii kuru iç çamaşırı her zmaan ve kuru vajina her wc den sonra asla nemli olmasın
KayraninAnnesii Kiziveannesii ve şey doktorum ılık suya oturmamı söyledi öyle bir imkanınız varsa hem rahatlatıyor hemde atarsın o mikrobu
Prensesler2 Kiziveannesii ılık suya karbonat koy anında kaşıntı falan kalmıyor inanılmaz rahatlıyorsun
Ekintoprak21 KayraninAnnesii çok su içmek ve çamaşırını ütüle ama geçince ve sen o çamaşırı yıkayıp tekrar giydiğinde yenilenir bu çok önemli nemli ortam oluştuğu an bakteriler halay çekmeye başlar aman dikkat 🙋🏻♀️
Ekintoprak21 Çok geçmiş olsun sarımsak iyi geliyo diye biliyorum internetten araştırın nasıl olduğu hakkında instagram @merihkafası adresi ni tavsiye eserim geçmeyen öksürük ateş içinde sarımsaklı yağ tarifi var şifa olsın 🙏🙋🏻♀️
KayraninAnnesii Ekintoprak21 veeeee çamaşırlarını ev halkıyla asla bir yıkamamak gerekiyor WC ye oturacağın zaman da temiz tutmak gerekiyor çünkü mantar bulaşıcı dikkat etmek lazım 😶🌫️
birtosbikannesiii Kiziveannesii elma sirkesi de çok etkili oluyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor devamlı yapmak gerekiyor
Denizfdn Kiziveannesii ılık su sirkeli su sentetik iç camasirdan uzak tut kıyafetlerini sirkeli suyla yıka iç camasirlari ütüle giy antibiotik vericektir doktor mutlaka onu kullan bitir gecer
Mavi_Okyanus Ne yaparsam yapayım geçmedi en son doktor ornisid diye bir ilaç yazdı böyle bir şey yok tak diye kesti tavsiye ederim.
tavsaninannesi Kiziveannesii soğuk su ve sıcak su azdırır normal sıcaklıkta suyla taharatlanın.. bende aynı sorunu yaşıyorum şuan. Fitil işe yaramadı sirkeli suyu denicem. Acaip canım yanıyor taharatlanırken ve idrar yaparken. Evlendikten sonra oldu 2 ayda anca düzelmiş gerilemişti hamilelikte olmadım şükür ama 1 yıl oldu doğum yapalı yine geldi başıma dert
Uykusuzbebe Kiziveannesii bol bol su içmek tek çözümü günde 2 bucuk litre su tüketin ihç bişey kalmxaz