Kayra_Hatice pieceoflife şimdilik oyunlarla vs atlatıyoruz .aslında çok takıntılı eline birşey deysin hemen temizletir yıkatır ayağını yıkatır ama banyodan korkar oldu farkında olmadan benmi birşey yaptım diye düşünmedim değil
pieceoflife Kayra_Hatice ben de çok düşündüm onu. Birşey mi yaptım ki diye ama yok yani Her zamanki rutin banyomuzdu. Birden dört dörtlük döndü resmen. 🤔
pieceoflife Semaertgrl Her zamanki koşullarda yıkadım. Hiç değişiklik yok. Suyu şampuanı süngeri herşeyi aynı. Bebeklikten çocukluğa geçişlerde yaşanabiliyormuş. Nasıl atlatacakğız bakalım.
Doga_sever pieceoflife bizde gectik bu donemden. Dogdugundan beri banyoya bayilan, banyo kuvetini gorunce mutluluk cigliklari atan bir bebekti. Bir iki ay aniden korkmaya basladi. Sanki.kaynar su dokuyoruz gibi ahliyordu. Oyunlar oynaya oynaya atlattik.
pieceoflife Doga_sever sabırla denemelere devam edeceğiz mecbur. İlla ki hoşlandığı ana denk geliriz herhalde. Ne bileyim. 😒
YgmrEzel pieceoflife banyoyu süsleyin oyuncaklarla birlikte girin Oyun oynasın biraz öyle yıkayın ve müzik açın onu yıkamak için değilde orda oyun oynicanı sansın
pieceoflife YgmrEzel yemiyor. Çok uyanık. 😅 Bugün kocaman küveti azıcık doldurduk ben girdim oyuncaklarla oynadım dışından oynuyor içine girmeden. İçine girince kıyamet kopuyor kaçıyor. 😅
YgmrEzel pieceoflife şeyde olabilir oyuncaklarını yıkayalım kirlenmiş diyip kakao sürün arkadaşım öyle yapardı tabi onu yer mi bilmiyorum 😂
pieceoflife YgmrEzel iyi fikirmiş aslında ama anlayacağını sanmıyorum ☺ muhtemelen ağzına sokup yalamayı tercih eder. 😅
EsofmanliSevketHoca nupel47 🥸 Bak işte o olur🥸 gel hocayın kollarına, aman bıyıklarına 😁😁( Formun sapığı gibi hissettim bi an kendimi ) 😁😁😁🙈