Bebegimm1 Candanotemm merak ediyorum gercekten kazanan var mi o kadar katildim alisveris yaptim 1 milyon kusur kisinin icinden çıkmadım 😂 gerci ciksaydim hayatimdaki Tüm şansimi kullanmiş olurdum🤣
Candanotemm susunbebekuyuyo instagramda gördüm canm ordan linke tıklayıp baktım. o kadaaar uzun listeye bi beni ekleyememişler 🤔🤨
susunbebekuyuyo Candanotemm hahah benide şimdi baktım gözlerimi yorduğuma yazık 😂 ban çıkmadığında hiç inanasım gelmiyor böyle çekilişlere
Candanotemm Bebegimm1 bende bunu merak ediyorum kazananları burada görmek isterdim. Yüzey temizleyicideennn bebeğimin bezi maması deterjanı her zaman e bebekten alıyorum bana ayıp ettiler 😊😋😋
sumeyye53 75kinalikuzu çıkanlara geliyormuş sanırım sitede hesabıma girdim hediye çekleri bölümüne girdiğimde gördüm sonuçlar açıklanmış diyordu orada
Mihrimahim16 Servetimi e bebek e bıraktım en az tek kalemde 500 lük fatura girdim Toplam 10 şifre girdimm çıkmamış… Yuh ne diyeyim başka…
Lezginka Onlarca kodum vardı, sayısını bilmiyorum en az 20 30 diyeyim, 1ine bile yedek dahi çıkmadı. Çıksaydı çıkan miktardan ziyade şanslı olduğumu hissedeceğim için mutlu olacaktım🙃