27Emir-tufan hasretakkus huysuz sürekli ağlıyor deli gibi uykusu oluyor ağlayınca agliyor zorla uyutuyorum bize gülmüyor kendi isterse gülüyor sürekli agresif atal.hqftasindayiz sanırım
SeninAnnenBirMelektiYavrm hasretakkus kahkaha atmıyor ama gülümsüyor baya. Çok tatlı oluyor yaa♥️ birde aguu auu huu gibi sesler çıkarıyor
susunbebekuyuyo hasretakkus konuşunca değilde yanaklarına dokununca gülerdi 3 aylık şuan konuştuğumda gülüyor
ZeynepNurten hasretakkus Şuan kızım 2 ay 23 günlük 10-15 gündür bizim konuşmalarmıza gülüyoruz agu faln yapıyor
fgnrcp2704 hasretakkus etrafa ilgisi yavaş yavaş açılmaya başlamıştır yakında size tepki verecektir 🌸
hasretakkus Sarılık değeri çok yüksek bı şekilde yoğun bakımda yatırdık doktor zeka geriliği yapabilir dedi çok korkuyorum herseyine takıyorum çocuğumun 3 aylıkken nöroloji ye gidicez
papatyaannee hasretakkus her bebeğin gelişimi farklıdır hiçbir bebekle kıyaslama gülecektir annesi az kaldı merak etme ❤️
Gizem2312 Benimki de gülecem diye kendini paralıyo sürekli tükürüğünü boğazına kaçırıyo gülecem diye heyecandan. Ben de herkese gülmesinden şikayetçiyim ah işte napsalar yaranamıyot bu bebeklerde bize 😂
Mavis34 hasretakkus 2 ay 8 günlük. Keyfî yerindeyse şebekelik yapınca arada gülümsüyor sesleniyor birşey anlatır gibi sesler çıkarıyor. Ama günde 1 2 kez oluyor diğer saatler hep gazlı aglak huysuz. Benimkide yoğun bakımda yatmıştı 3.ayda.norolojiye gideceğiz bizde