Meryemravza 6 Aylik kizim ek gıdaya geçtik ama hep kabiz oluyor ya hic kendiliğinden yapmadı hep fitil verince yapıyor dokdora getirdim sabah aksam zeytinyag ver diyor veriyom faydasını göremedim uykusundada hep ıkınıyor ne yapmam gerekir bilgisi olan varmi
seymabykn Meryemravza gün kurusu yada hurmalı bi tarif yapıp üstüne de zeytinyağ katıp yedirebilirsin . Sürekli fitil vurursan alışkanlık haline gelir sürekli o şekilde yapar. Bide bende sürekli zeytinyağ verdim kakasını yapsın diye ama faydası olmamıştı bende
newmomdady Meryemravza benim.oglumda küçükken olmustu doktora götürdüğümde karnina kasık kismina gobegin etrafına biraz bebek yagi döküp masaj yapin rahatlayip yapar demisti denemistim ise yaramisti ozaman 2.5 aylik felandi
Kubrasell Meryemravza canım kayısıyı biraz suda beklet daha sonra yoğurtla kayısıyı biraz rondodan geçir püre halinde yedir yapar inşallah benim kızımda öyleydi ben onu yapınca hemen yapardı ayrıca fitile alıştırma bağırsağındaki tembelleştirisin
newmomdady Meryemravza bide fitili aliskanlik haline kesinlikle getirmeyin yararindan cok fazlasi zarar ben oğlumu sunnet ettirdigim de o agri olasina ragmen doktor sadece 2 gün izin verdi oda yanlis degilsem 12 saat arayla demisti agrisi yoksa kesinlikle verme demisti oyuzden fitil yerine farkli cozum bulursunuz insallah
aysecbnoglu Kayısı yedir bol bol zeytin yağını da sabah öğle akşam bi tatlı kaşığı ver bol bol sulu gıda hoşaf ver mesela yada su bi zaman sonra alışır zaten olmaz
Meryemravza aysecbnoglu ya ins veriyorum kayısı sulu yemekler indiriyorum püre olarak vermiyorum alışana kadar dokdora gitmem gerekirmi yine
Meryemravza seymabykn ya bende fitil vermek istemiyorum ama zorlanıyor huysuzluk yapıyor oyuzden veriyorum. gün kurusunu hic denemedim alayımda birde onu deneyeyim ins ise yarar
seymabykn Meryemravza Poposunun deliğini zeytinyağla uyarın, karnına da masaj yapın öyle de yapabilir inşallah işe yarar 🤲🏻
aysecbnoglu Meryemravza gitsen fitil veya kabızlık şurubu verir benim oğlumda olmuştu ben eczaneden oğlumun kilosunu ayını söyledim o şekilde şurup aldım oldukça içirdim 1 hafta sürdü sonra alıştı şuan Allah’a şükür olmuyor ama ben günlük zeytinyağı hala içiriyorum