oznrnsa Merhaba kızım 11Ay 24 günlük ve hiç dişi çıkmadı herhangi bir belirti de yok doktoru normal dedi ama bizi tedirgin ediyor her yaptığı huysuzluğu dişe bağlıyoruz ama görünür de diş hala yok ne yapmamız gerekir aynı durumu yaşayan oldu mu acaba🤔🦷
Birranneee34 oznrnsa bilmiyorum üstte kalsın. Ama var çevrede Öyle 1 yaşına gelmiş hala dişi olamayan . Biz 7.ayda çıkarmıştık hepsi üst üste . Şimdi azı dişlerde sıra
oznrnsa Birranneee34 Bebeğiniz de koliklik durumu varmıydı , benim kızım kolikti oda etkiliyor olabilir mi diye düşünüyoruz
Baby01 Kızımın 10 gün sonra doğum günü var hiçbir diş belirtisi yok doktor da normal dedi genelde genetik oluyormuş ben de yaşımda çıkarmışım.Ben saldım artık bakmıyorum bile 😂 Zaten herkes avantaj diyor sağlam oluyormuş ve kolay çıkarıyormuş
Tplogl oznrnsa benim bebeğimde kolikti 2 aylıkken ilk dişini çıkarttı şuan 11 aylık 10 tane dişi var ve arkadan da azı dişleri çıkıyor biz doktorumuzya görüştüğümüz de bazı bebeklerin erken çıkıyor bazılarının 18. Aya kadar hiç çıkmıyor demişti kolikle hiç bir ilgisi yok ve bence ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi süt dişlerinin hemen dökülmesini istemiyorum ki sonrakiler sağlam olsun 🥰