Mrveglsn Bebeğim 2 ay 21 günlük ve kucakta sallanarak uyumak istiyor nasıl vazgeçer bıraktığım an uyumuyor ağlıyor bu bir süreçse düzelirse yapmam gereken biriey varmı hanımlar fikiri olan varmı?
YDM Mrveglsn Daha küçük canım korkma alismaz inşallah bizimde besikde sallanarak uyurdu sonra ayağa döndük şimdi 1 yaşına girecek kendi kendine uyuyor 5 aylikdan sonra alistirabilirsin pış pış ile uyutmaya. bebek ileriki aylarda sana sinyal verir o sinyali kaçırma canım
Seydameva Mrveglsn bizde ilk üç ay öyle yatırdık ve en sevdiğim uyutma şekli şuan 6.5 aylık keşke yine kucağımda yatsa diyorum ama yatmıyor 🥰 şimdi ayağımda ya da kendi kendie uyuyor 😊 3 ay kadar kucağınızda Dursun bence bir daha dönülmüyor eskilere ☺️
Mrveglsn YDM çok teşekkür ederm korkuyorm şnanki pilates topunda hergün kucağımda sallıyorm oda uyumak istediği zaman kafa sallıyor dedm acaba alıştımı
YDM Mrveglsn Yok kuzum korkma istediğin şekil uyutabilirsin sonradan oturur düzeni ben ayakta salliyordum 10.ay da bıraktım daha erken yapamadım atak dönemi zor geçti
Mrveglsn Seydameva ne güzdl doğru diyorsun ama işte her bebek farklı inşallah benimkide kendi kendine uyur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
cnsaydn YDM tam olarak ne zaman oturur uyku düzeni acaba bizim ki 5 aylık olcak uykusundan bi gülemedim 12-1 den aşağı uyumaz, uykuya hemen dalamaz daldırana kadar tüm enerjim gidiyor artık😞
YDM cnsaydn Aya kadar böyle devam edebilir bi ihtimal sonra pış pış dene bir ay böyle uyutmayi dene ama bebeğini zorlama sonra seni istemeyecek tek uyumak isteyecek 6. Ay aşısı sonrası daha iyi olur inşallah inan düzene giriyorlar biz neler çektik valla allah yukarda şahit şimdi çok yaramaz olmuş ama ben şimdiki halime şükür diyorum o dönemler sitem ederdim .
YDM Mrveglsn Bazı annisler erken düzene girmesi için çaba veriyorlar ama her aşı sonrası çocuk allak bullak oluyor yeni huy ediniyor şahsen 6. Aydan sonra ki aşı sonrası düzene sokulması tarafındayim . O yüzden sen bildiğine devam et canım bide bebek sana uyarı veriyor bence . Ha bide her çocuk atak dönemi aynı olmuyor o yönden de korkma derim