Egurbuz20 Kubrasell sirke çok iyi geliyor diye biliyorum ama kızınız küçük diye bir şey öneremiyorum sabah ilk iş eczaneye yada doktora gidin kreşe falan mı gidiyor oradan mı bulaştı acaba
Minikbal Kubrasell bit şampuanı alın 2 güne bir yıkayın o şampuanla.kopukluyken tarafıyla tarayın.yastik kılıfını falan günlük degistirin
BalarisiYusra Kubrasell benim kızımda 16 aylık ve saçları aşırı seyrek böyle bi durumla karşılassam sıfıra vururdum direk çözüm bu geldi aklıma. bit şampuanları bitleri öldürmüyor bi süre baygın yapıyor tarakla tarayıp ayıklıyorsun sadece zor bi süreç bi kerede geçmiyor
Vuslat23 Hemen eczaneden spreyını al sık yıka kuruyunca saç elınle çıkart tek tek kızını bezın ustune oturtuo yap bezı sırkele yıka, yastık carsaf vs gunluk yıka , gecıyo
Kubrasell Vuslat23 daha beyaz sirklerdi sadece 3 tane siyah sirke çıktı… acaba çocuğa ilaçlar yan etki yapar mı ona korkuyorum açıkçası
Kubrasell Egurbuz20 kreşe giden yeğenimle oynuyordu sadece açıkçası bende anlamadım ama endişenledim bebek sonuçta durmuyor ki tam anlamıyla bakamadım da
Vuslat23 Kubrasell etmez alın bıtde bıt tokası var koruyo onuda alın, çok erkn cogaşıyor 1 tane olsada yetıyo siz önlemınızı aşın
Nursrbga Kubrasell eczaneden bit ilacı alın bebekler için olanı var diye biliyorum . Hiçbir yan etkisi yok .
T-24 Kubrasell ah ahh aynı durumu bu ay başı 33 aylık oğlumda yasadım neyse erkek olduğu için traş ettim yarısı gitti diğerlerini kwellada bit şampuanıyla yıkadım ama cildiye doktoru tavsiyesiyle birde dembit spreyle temizledim şimdi yok çok şükür
Minikbal Kubrasell eczaneye gidin o size en uygunu verir. Bizim ki paranitti sanırım kullandigimizda oglum 2,5 yasindaydi
Kubrasell BalarisiYusra benim kızımın saçları çok güzel ve yaşıtlarına göre uzun biraz kıyamıyorum açıkçası mecburen tek tek ayıklayacam kimyasal da vuramam zaten çok değil bi kaç tane buldum bi kaç gün dikkat edersem kalmayacak gibi bakalım