AysenurGurbuz SuraByk canım hayırlı geceler bizde gaz ve kabızlık problemi yaşıyoruz mama kullandığımız için bioga diye bir damla var çok faydasını gördüm kullanmanı tavsiye ederim
Nergisim09 SuraByk onları bılemm ama gaz damlası içi nursey harveys yada sap simplex bagırsak düzenliyici ise şiddet le bio Gaia tavsıye ederım
SuraByk Onu kullandik ama bizde bı ise yaramadı bu damlalarida doktorum verdi ama çok uyku yapıyor normalmi
EPFD SuraByk bende gaz damlasına başladığım ilk zamanlar cok uyumuştu bebeğim sonra kendi düzenine geri döndü acaba rahatladığı için mi 🤔 bende bu durumu bi ben yaşadım sanıyordum
Meryrel Gaz damlası nurse harveys kullandık hiçbir işe yaramadı en son sab simplex diye bir gaz damlası var o işe yaradı sancıları bitmedi ama azaldı çok 🙏🏻
SuraByk Bu arada D3 vitamini ve demir damlası da kullanıyorum aynı zamanda acaba onları da verdim diyemi uyanmadı diye düşündüm
EPFD SuraByk bir doktora danışmak lazım damlanın kağıdında yazıyor mu acaba hiç de bakmadım şimdi aklıma geldi bakmak
Emirinannesiiiiiiii Metsil kullanıyorum iyiki bu Damlayı Denemişim diyorum çünkü diğer damlaların bir faydasını görmedik. Bebeğim 6 aylık oldu çok şükür gaz sorunu da bitti.