Bbgm Kızlar bebeğim 6 aylık şu anda uyuyor ateşini bir ölçeyim dedim 34 derece çıktı bilen bir fikri olan var mı telaşlandım biraz
Hohomoromu Bbgm Doğru ölçtüğüne emin misin peki farklı ölçü varsa onla dene temazssız ateş ölçer mi koltuk altında ölçülenlerden varsa onla da bi ölç
kuzeyto Bbgm koltukaltindan klasik atesolcer kullanmadiysan yanlis olcuyo canim. Ben de dunya para verip kulaktan olcer aldim at cope dedi doktor🤦🏻♀️
Betus_93 Bbgm bildigim kadariyla kardesim hemsire dusuk ates cok tehlikeli. Bence hemen goturun acile. Eger eminsen canim. 😕
Bbgm Hohomoromu 2 ayrı koltuk altından da ölçtüm biri 34.1 çıktı diğeri 34 çıktı yarım saat önce. Şimdi 35 e çıkmış dijital çubuk termometreyle ölçüyorum
Bbgm Ipekk evet terlemişti yaklaşık 2 saat önce uyuduğunda baktım suyu çıkmış üstünü başını değiştirdim hiç uyanmadı uykusuna devam etti koltuk altından ölçtüm 4 defa
kuzeyto Bbgm ooo tamam o zaman cok dogru olcmussun👍🏻 Sorun oldugunu sanmiyorum, terden vs etkileniyodur cok sicak ya cok terliyolar😳