Ogretmen_anneeee Bebeğiniz için maflor kullandınız mı ? Hem gaza iyi geliyormuş hemde probiyotikli imiş
annemmm2021 Ogretmen_anneeee evet kullandık iyi de geldi gaz problemini en az sanciyla geçirdik atlattık çok sukur
tazeanne211121 Ogretmen_anneeee ben kıllanıyorum maflor plus. oncesinde baska markalar denedim. Ama en iyisi maflor plus bence. sütüne yada mamasina 6 damla veriyorum yerken cikariyor zaten hemen gazını. kusmayida azaltıyor ve kabızlığı engelliyor
EsmaYusuf Mervexxx ikisini birarada mı. Bende nurse harveysle sab simplexi birarada verdim çok zor oldu daha da ağlamaları arttı. Simplexi bırakıp doktorun verdiği emzirme arasında kullandığım relactaz diye bi damla vardı ona devam ettim böyle daha iyi oldu
ikiprensannesii2 4 ay maflor kullandım çok memnundum, yanında gaz damlasıda kullandım nurse harveys coleks çok iyi gelmişti
tazeanne211121 EsmaYusuf evet benim kizim kivexde kaldi 12 gun cikarken hemsire gazi olursa maflor alin dedi biz o zaman bulamadik baska marka kullandik basa cikamadik gazi ile eczaneye getirttirdik tekrardan maflor plus simdi cok rahat sukurler olsun.
Nursrbga Bizde kullanmıştık . Kızım isal olmuştu ve 2 hafta falan düzelememişti denflor kullandık işe yaramadı doktor maflor verdi ve 2 günde düzeldi çok iyi bir probiyotik gerçekten .