Nesli06 Hem çalışıp hemde bebeğinize nasıl vakit ayırabiliyorsunuz? Kreşe gönderen varmı bu süreçte? Birde kaç aylıkken başladınız çalışmaya? Kızım 2 yaşında 2 3 yaşında gibi düşünüyorum ama tasası şimdiden sardı
Ervanec Nesli06 biz anneler için her yeni süreç kaygı veriyor insana anlıyorum seni amaa bebekler bizden kolay uyum sağlıyorlar emin ol yeterli mutlu olsunlar yeterli sevgi ilgiyi kısıtlı zamanda bile gösterebilelim. Kreş yada evde bakici kim bakarsa baksın onunlada mutlu olması çok önemli
ssnnmm Nesli06 6aylık olmamıştı başladığımda işten geldiğim an herşeyi bırakıp ilk 15-20 dk aralıksız kucağımda sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz sonra sıkılıyor zaten inip takılıyor biraz iş yaparken her geldiğinde alıyorum seviyorum yada öpücük falan atıyorum öyle idare ediyoruz
Lidya-t 3 aylıkken başladım hem benim için hem bebeğim için iyi oldu.Tasalanmaya gerek yok kaç yaşına gelmiş artık başkanlarıyla da vakit geçirmek çocuk içinde iyi
Ervanec Benim kızım 22 aylık o 1 yaşındayken çalışmaya başladım çok yorucu oluyor ama oluyor zorda olsa hem ev işi hem onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. Evde bakici bakiyor ona