Eslemesra Hanımlar bebegım 8 bucuk aylık kızımın seveceği farklı faydalı tarifler istiyorum sabahları yumurta pankek yulaf v.b seyler verıyorm aksam corba muhallebi gıbı seyler yedırıyorm. Siz bebeklerinıze neler yedırıyosunuz fikir verir misiniz
6104ikizler Eslemesra Tavuk verebilirsiniz artık. Ben mesela birgün pirinç havuç pırasa zeytinyağı bunları beraber pişiririm yediririm . Başka bir gün patates tavuk soğan sarımsak zeytinyağı kavurmadan hepsini bir pişiririm
29052021 Eslemesra bende size bir soru sorayım. Benim bebeğim 7 aylık pirinç ununa başladım. Dr. Otkerin pirinç ununu almış eşim ama yanlış mı almış? Yani bebeklere özel pirinç unu varmı, varsa hangisi?
Elizzzzzz Valla bende tarif istiyorum ya tıkanıp kaldım her gün hem eve hem kızıma yemek düşünüyorum mesela çorbasını terbiyelerken yumurtanın sarısının hepsini mi yarısını mı ne kadarını koyucam bilmiyorum o yüzden çorba yapamıyorum
Eslemesra 6104ikizler tavugu denedim ama yutamıyo agzında bekletıyo sonra atıyo pırasayı bugun verdım sevdi artık hep verırım kahvaltı ıcın ne yedırıyosunuz
Yagmur76 Eslemesra bizimkide tutamıyor ben tavuk corbası ı blendrdan gecırıyorum sonra sehrıye atıyorum ıcıne oyle ıcıyor
6104ikizler Eslemesra kahvaltıyı daha çok bulamaç yapıp veriyorum yumurta sarısı bebe bisküvi labne yada yoğurt içine de avakado muz hurma artık o an hangi meyve varsa
6104ikizler Eslemesra çatalla ezerek birleştir hepsini bide öyle dene ağzından atınca zorlama ara ara vermeye çalış
Eslemesra Yagmur76 bu aklıma gelmemıstı bı de blenderdan gecırıp deneyeyim. Tesekkur ederim cevap ıcın🥰
Eslemesra 29052021 bende sınangilin pirinc ununu kullanıyorum hıc arastırmadım da bebeklere ozel pirınc unu var mı diye ama sanmıyorum pırınc unu hep aynıdır sonucta
Tubaayaz77 29052021 arı mama pirinç unu bebeklere özel ve çeşitleri var tavsiye ederim ben oğlumada kızımada arı mama pirinç unu ve çeşitlerini verdim fiyatlarıda uygun
Yagmur76 Eslemesra Rica ederim 😊 önemli olan suan vitamin alması zaten Bı kac ay sonra illaki yemeye başlıycaklar 🙈
Tubaayaz77 Benim kızım 8 aylık sabahları püre kahvaltıyı bırakıyoruz yavaştan tek tek vermeye başladım gıdaları yumurta sarısı peynir zeytin ezmesi yada soğanlı omlet pernirli omlet prasalı patatesli vs gibi yada pankek yapıyorum yanında ıhlamur ile
Hsrtgndz 29052021 pronc ununu zaten pek onermiyorlat ben puding falan yaptığımda kullanmak için almıştım sadece
Eslemesra 6104ikizler bebek bıskuvisi mı kendiniz yapıyorsanız tarif verir misiniz ben yaptım ama hıc olmadı