Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır zoretanin kullanıyorum. Ağız çevremdeki egzama çok çok ileri seviyedeydi,denemediğimiz şey kalmadı. Sonunda doktorum son çare olarak cildin ph seviyesini değiştireceğiz dedi ve tedaviye başladık. Egzamam çok iyi durumda şu an. Hiç olmamış gibi hatta. Ancak bende bir kayıtsızlık,isteksizlik durumu oluşmaya başladı. Şunu şuradan kaldıracak isteğim ve mecalim yok. Hiçbir şeye hevesim yok. Kızım olmasa bütün gün yatıp tavanı izlerim yani. Dışarı çıkmak istemiyorum,yemek yapmak istemiyorum,yemek istemiyorum,kilo vermeye niyetlenmiştim onu da istemiyorum. Bir şey alayım edeyim diyorum yok. Asla hiçbir şey gelmiyor içimden. Etrafıma,eşime falan çaktırmamaya çalışıyorum. Yüzüm asık değil yani öyle bi mutsuzluk içinde değilim. Sadece kayıtsızım. Hayatımda herhangi bir değişiklik de olmadı. Bu ilaç ruhsal durumu etkiliyormuş sanırım. Yaşayan var mı daha önce böyle bir şey? 3 ay daha sürecek tedavim. Bittikten sonra eski haline geri döner miyim ya. Öyle tuhaf bi ruh halindeyim ki. Bütün gün sadece bir iki lokma bişey yiyip sadece sigara içiyorum. İştahım da yok. Bunlar ilacın yan etkisi mi acaba yoksa benim kuruntum mı bilemedim. Daha önce kullanan var mı bu ilacı veya muadillerini?