Balliko birmelekannesi2 bizim kalça çıkığı problemimiz bar doktor 40 çıktıktan hemen sonra muayene olmalı dedi biz 2,5 aylıkken gitmiştik , erken teşhis her zaman en iyisi
birmelekannesi2 Emir123ali bende 40ı çıkınca gturcektım oglumu ama saglık ocagında eve 2 aylık olsun oyle gotur dedı canım
birmelekannesi2 Balliko banada saglık ocagında kı ebe 2 aylıkken gotur dedı canım o yuzden sormak istedim pekı 2 bucuk aylıkken goturdugunde bir sıkıntı olmadı dmı
Ecosko birmelekannesi2 şöyleki doğdından beri takıplı bır doktorumuz var ki aşırı mennunuz hala ona gıderız ozellıkle not dusmustu ultrason ıcın 2 ay dıye…ne kadarlık bebegın
Balliko birmelekannesi2 oldu maalesef su an aparat kullanıyoruz uzun zamandır eğer erken fark edilip erken müdahale edilseydi adam akıllı kısa sürede toparlardı ama 11 aylık olduk hala aparat kullanıyoruz
Balbazar birmelekannesi2 6 kilodan küçük bebeklere usg bakılabiliyor. 6 kilodan fazlaysa bebiş usg probu kalçayı gösteremiyor 3 aya kadar götürebilirsiniz
birmelekannesi2 Balbazar gercekten mi canım kılo sınırı oldugunu bılmıyordum doktor da bısey soylememıstı