momsstrawberry Beş aylık bebeğim gündüzleri asla bir saatten fazla uyumuyor yarım saat kırk dakika uyuyor uykusunu tam alamadığı için de huzursuz oluyor hep bi uykusu varmış gibi hali oluyor var mı böyle Bebesi olan anneler
PurpleTail momsstrawberry geri döndürmeyi deneyin uyandığında, sallıyorsanız sallayın mesela konuşmadan,uyku döngüsünü tamamlayamadığından uyanıyor. ben bu şekilde 1 saati geçirtiyorum artık 1.5 saat falan uyuyor
ikizlerinannesi2985 momsstrawberry o aylarda 1 uykuda 2-2,5 saat uyurlardı😔 şimdi 14 aylıklar. Son 1 aya kadar da öyleydi. Hatta sıkılır ben uyandırırdım. Aaah keşke ellemeseymiş. Eeen fazla 1 saat uyuyorlar şuan. O da çok nadir😞
momsstrawberry Mervece0308 bizimde beş aya beş günümüz var acaba ne zaman başlar uzun uykular 10 aylık diyenler oluyor ama bitiyorum artık
momsstrawberry PurpleTail uğraşıyorum ama geri dönmüyor uyandığında çok neşeli oluyor gülüyor alıyorum yataktan 15 dakika sonra esnemeye başlıyor koyuyorum bu sefer de uyumuyor
Mervece0308 momsstrawberry bu arada bizimde beş aya beş gün varmış kafa yerinde değil 3 Ağustos doğumluyuz 🥰
PurpleTail momsstrawberry bebeğiniz 6 aydan küçükse yarım saat,büyükse 45 dk geri döndürmrk için uğrasabilirsiniz..bu zamanı gecerseniz ve uykuya dönmezse o zaman kucağınıza alın.. 3-4 hafta sürebilir ama uyku süresi artıyor inanın
hevookeee momsstrawberry 1 yaşında kızım 12 uyuturum sabha kadar birdaha uyanmaz ayrıca emmiyor o yüzden bu kadar uzun uyuması
Rabialmila Benimde toplam 3 saat falan gündz 5 ayligiz.ama gece bu ara sürekli uyanıyor 5 dk bir emzik veriyorum sallıyorum bı eşim bı ben kafayı yemek üzereyiz :) doktora da sordum bugün fiziksel bı skntisi yok atak dönemi olablr dedi