Kbrarslann Oğlum 2 ay 7 günlük birkaç gündür salyası akıyor ellerini sürekli ağzına götürüyor emerken doyduktan sonra memeyi çıkarmıyor ağzıyla oynuyor ve çok huysuz. Çok erken aslında ama bunlar diş belirtisi olabilir mi yada sebebi ne olabilir?
Uykulu_anne0 Kbrarslann evet bizimde 1 haftadır böyle üstlerde köpek dişinin olduğu yerde minnak sivilce gibi bişey var yoksa dişmi daha çok erken 2 aylığız 😱
Hohomoromu Kbrarslann benim ki de 2 aylık ellerini ağzına götürüyor bence diş değil oynuyorlar büyüdükçe farklı hareketler yapıyorlr genel olarak 2 aylık bebişlerın hepsi ellerini ağzına götürüyor
Janset2105 Kbrarslann o aylarda salya akmaya başlıyor tükürük beZleri çalışmaya başlıyor henüz kontrol edemediği içinde akıyor biz 5 aylığız daha yeni ağız akması durdu eller hala ağzında şimdi şimdi tuttuğu şeyi ağzına götürmeye başladı hala diş yok 🤷🏻♀️
Polikistikanne Kbrarslann Benim bebeğimde 2 aylıkken eli hep ağzında ve ıslaktı herkes diş diş dedi. Damağındada beyazlıklar olunca bende diş sanıyordum ama 5.ayımızda çıkardı ilk dişlerini ☺️
eylulb Diş için çok erken. Ellerini tanımaya başladığı için ağzına götürüyor, her bebek bu aylarda yapar bunu canım :)
elifsrbs Kbrarslann kızlar 2 aylıkken bebekler tükürüklerini yutamadığı için devamlı tükürüklenme ve akıntı olur. Ellerini bu ay keşfetmeye başlar ve bu yüzden elleri hep ağıza götürür. Diş için 2. Ay çok erken 🙃